Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10 aktiválása, hogyan?...

Windows 10 aktiválása, hogyan? (bonyolult, lent)

Figyelt kérdés

Feltettem egy letöltött win10-et, és szeretettem volna a KMS-es módszerrel aktiválni, de nm sikerült mert az utolsó parancssoros lépésnél hibát dob, valószínűleg nem megy az a KMS szerver, és másikat nem is nagyon találtam.

Ekkor eszembejutott hogy az egyetemtől jár ingyen win, ezért megpróbáltam annak a kulcsával beaktiválni a rendszert, de nem sikerült. Ez most azért van mert azt kellett volna letölteni (valami multiple editionsosat szedtem le), vagy mert ez a kms-es dolog tönkretette az aktiválást. Most hogy hozzam helyre?? :(

2015. dec. 6. 22:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy milyen Windows. Az iskolai Windowsok általában Enterprise vagy Education-ök (igen, van olyan is), tehát ahhoz való kulcsot kell használni. A KMS helyett pedig inkább Microsoft Toolkit-et használj, amit le tudsz tölteni a dirtywindows(pont)hu-ról is.
2015. dec. 7. 11:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Aktiválás... A win10-et könnyű aktiválni, a MS is megadta az aktiválási kulcsokat. Amúgy nekem nincs aktiválva, de nem korlátoz semmiben se a MS, csak nem tudok profilképet beállítani. Úúúú.... A kms meg nem teszi tönkre az aktiválást, egyszerűen nem aktiválódik a wined, ha nem sikerül a módszer.
2015. dec. 7. 18:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Kmspicoval sikerult nagy nehezen, az osszes tobbi megoldás hibaüzenetre futott.
2015. dec. 8. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!