Bálint117 kérdése:
Miért ilyen bonyolult a Linux (UBUNTU 14. 04)?
Figyelt kérdés
Végre felinstaláltam. Nvidia kártyám volt "Unknow monitorral" az Istenkéért sem sikerült megváltoztatnom, hogy menjen rendesen, max restrartig. Ha próbálgattam, akkor eltunt a login manager, vagy nem lehetett bejelentkezni. Ha tettem bele AMD kartyat, akkor hiába töltöttem le a vezérlőt állandóan fglrx problémát írt ki, hiába tettem sudo apt-get --install fglrx. Skype ment, de néha nem jelzett a bejövő üzenetre, és sokkal kevésbé tud dolgokat mint a Windowsos. Nod32 szintén. De az is csak restartkort pöccent be. Ha ki "X"-eltem, akkor hiába klikkeltem újra már nem indult el.
És még sorolhatnám...
Komolyan! MIért Istenítik???
2016. márc. 2. 15:51
101/105 Alain Delon válasza:
100-ra: Ő az Ubuntun nem tudta megoldani, csak valami csavaros megoldással. Nem a felületről volt szó.
102/105 anonim válasza:
#101.Xubuntu alatt 1 kattintás volt átváltani a billentyű nyelvek között.
103/105 Alain Delon válasza:
Csak nem hagyott nyugodni ez a Google Earth dolog. Felraktam a tesztrendszerre (openSUSE Leap 42.1) a 6.0.3-at. Simán, minden gond nélkül megtalálta a beírt helyet. Megint be tudtam nézni az ablakon, ahogy korábban az online verzióval. Az éles rendszeremen szerintem telepítési probléma lehet, ami miatt nem jó.
104/105 Tom Benko válasza:
A KDE-t nem szeretem. Nagy, lassú és úgy zabálja az erőforrásokat, hogy öröm nézni. Ráadásul ha nem tetszik neki a kari, akkor még egy csomó funkciót le is tilt. MATE jó, vagy XFCE. Ha már DE.
105/105 anonim válasza:
Linux Mint 17.3 Cinnamon 64bit-nél semmi hasonló hibát nem tapasztaltam,amiket a kérdésben és a válaszokban olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!