Miért ilyen bonyolult a Linux (UBUNTU 14. 04)?
Végre felinstaláltam. Nvidia kártyám volt "Unknow monitorral" az Istenkéért sem sikerült megváltoztatnom, hogy menjen rendesen, max restrartig. Ha próbálgattam, akkor eltunt a login manager, vagy nem lehetett bejelentkezni. Ha tettem bele AMD kartyat, akkor hiába töltöttem le a vezérlőt állandóan fglrx problémát írt ki, hiába tettem sudo apt-get --install fglrx. Skype ment, de néha nem jelzett a bejövő üzenetre, és sokkal kevésbé tud dolgokat mint a Windowsos. Nod32 szintén. De az is csak restartkort pöccent be. Ha ki "X"-eltem, akkor hiába klikkeltem újra már nem indult el.
És még sorolhatnám...
Komolyan! MIért Istenítik???
Te, itt valamit félreértettél. Én nem foglak győzködni. Ha a barátnőmnek a piros laptop tetszik, akkor legyen akár 32bites, vegye meg.
Ha neked a kde, akkor toljad! No prob! Ezenkívül próbáltam értelmezni google segítségével a "külön kezelhető aktivitások" kifejezést, de nem segített. Úgy tűnik, ez csak neked szempont. De ha neked fontos, akkor ennyi. Te döntésed. Egyesek autómárkákra esküsznek, mások meg grafikus felületekre...különbségek mindenhol vannak. Aki pl. nem tudja, hogy mi az a "külön kezelhető aktivitás", az nyilván más véleményen lesz, mint te. De ha tetszik neki a háttérkép, akkor meg lehet, h pont veled ért egyet. Sose lehet tudni.
Nameg ki vesz mercit, ha bmw-t is lehet meg audit?
" Mi derült ki a Debianról? Hát, számomra az, hogy nincs benne grafikus telepítő "
De van benne. Mikor bejön a telepítő kilehet választani a graphic installt.
Igen, van az Apper, de a YAST szoftvertelepítőjét használom.
Korábban feljött a szlovák billentyűzetkiosztás problémája. A SUSE-ban simán fel tudtam venni, és a panelen egy kattintással tudom váltani. (Ezt is a szlovákkal kezdtem el írni. Úgy kellett visszaváltanom magyarra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!