Help! Az ilyen oldalakra mint sunamustra, csakaszex csak regisztrálva lehet feljutni? A fb. on ha kapok valami vírust, vagy ismeretlen linket akkor is? Mert e mailokat kapok ki akar velem lenni.1 valaki ismeri a fiókom jelszavát.
Sziasztok.
Először is behajtó cég bírósági végzés nélkül mit hajt be?
Srácok itt megy egymás ijesztgetése.
Kérdezzetek meg valakit ebben az esetben, a csakaszex oldalról volt e már valamilyen behajtás valakinél is?
Ugye nem? Vajon miért....?
Ha valamiben segítség, ugyanebbe a gödörbe estem én is.
Kapcsolatot kerestem hogy tudnék kimászni belőle, végül találtam egy rendőrségi szakembert. Elmeséltem neki a történetem. Elmosolyogta magát az üggyel kapcsolatban...
Idézem : Nagyon sok hasonló esetről tudnak, a lehúzás a cél. El kell vágni a szálakat.
Na, úgy néz ki, hogy törölték az előfizetés nélküli profilomat (azaz remélem), de nem küldtek semmilyen igazolást erről. Pedig benne van az is a szerződésben, hogy:
4. A díjmentes és díjköteles szerződéses jogviszony felmondását a felhasználónak a felhasználó által megadott e-mail címre küldött e-mailben megerősítjük. Ennyire lehet komolyan venni a "fenyegetésüket".
Tehát hiaba küldenek leveleket, e-maileket. Hagyjuk a kukában??
A rendőrséges sractol kérdezem?
Eddig kinél hol áll az ügy jelenleg,meddig mentek el az adott esetben.
Van e már valakinél rendes birósagi szakszban a dolog?
Valamint van e itt olyan károsult akitől úgy követelnek pénzt,hogy elő sem fizetett csak regisztrált es küldözgetik neki az emailektet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!