Help! Az ilyen oldalakra mint sunamustra, csakaszex csak regisztrálva lehet feljutni? A fb. on ha kapok valami vírust, vagy ismeretlen linket akkor is? Mert e mailokat kapok ki akar velem lenni.1 valaki ismeri a fiókom jelszavát.
Sziasztok! Attila vagyok, én az email-ben szereplő adatok alapján átutalással küldtem a lóvét. hozzáteszem egyáltalán nem értettem (igaz soha sem volt ilyen gondom eddig) miért ennyi módon szedik be a lóvét ha és ha befizetem az egyik helyen a másik kettő még tartozásként kezeli addig amíg nem rendezem az ő "oldalán" ez számomra pénz lehúzás ezért is fordultam kérdéssel a fogyasztóvédelemhez. Az viszont ha valaki csak regisztrált és nem fizetett elő de mégis követelik a pénzt na ez már viszont gáz! Javaslom panasszal fordulj a fogyasztó védelemhez! Lehet hogy megérdemelne ez az oldal is nagyobb nyilvánosságot média bevonásával, ha már mi megjártuk a poklot más ne essen ebbe a hibába.
Üdv Nektek:
Attila
ha valki szeretne gyorsabban elérni privát üzenjen.
Sziasztok!
Ma beszéltem a nemzetközi fogyasztóvédelemmel röviden, tömören:
1, bevett szokás hogy követelést kiadják behajtó cégeknek ami többlet költséget jelent. erről értesítést küldenek, figyelmeztetnek én is kaptam (levélszemétként)
2, Ha maga az eljárás és ez egész honlap működése tisztességtelennek tartjuk akkor a Magyar fogyasztóvédelemhez lehet fordulni (magyarokat ért sérelem miatt) de nem egyedi hanem csoportos panaszként. Lehet Svájci fogyasztóvédelmi hatósághoz is fordulni megtévesztés, félrevezetés miatt kérni vizsgálatot.
3, Azért mert magyar az oldal nem kell magyar kapcsolattartónak lennie.
4, Ha valakit csak azért kerestek meg és követelnek rajta lóvét mert felment regisztrált, előfizetés nélkül na ez már teljesen jogtalan ez már támadható!
5, Sajnos Svájc nem EU tagállam így az EU fogyasztóvédelem nem járhat el velük szemben.
Amit már említettem én rendeztem minden számlát és törölték is a profilomat. Azóta nem volt kéretlen megkeresés fájdalmas volt de lenyeltem ezt a békát.
kíváncsi vagyok mi lesz a ti sorsotok.
Üdv:
Attila
Kedves Attila,
írtam privát üzenetet, olvasd el kérlek.
Nekem sajnos nem sikerült még lemondanom és szeretnék segítséget kérni, hogy én is megtudjak szabadulni tőle.
Üdv: László
Hali! Augusztus 19.-én kaptam emailt hogy nem támasztanak velem szemben semmilyen követelést azóta nem kaptam felszólítást. de mindig gyomoridegem van mikor megnézem a leveleimet.
Attila
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!