Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Help! Az ilyen oldalakra mint...

Help! Az ilyen oldalakra mint sunamustra, csakaszex csak regisztrálva lehet feljutni? A fb. on ha kapok valami vírust, vagy ismeretlen linket akkor is? Mert e mailokat kapok ki akar velem lenni.1 valaki ismeri a fiókom jelszavát.

Figyelt kérdés
facebook vírus,szexoldal,e mail

2013. ápr. 24. 05:58
 591/596 anonim válasza:
Sziasztok én sajnos fizettem ezeknek a rohadékot 10x ft-ot, de köszönöm az évek alatt a sok megerősítést, hogy kamu szar az egész; mentek is tiltásra, gondolkodom a feljelentésen.
szept. 25. 00:58
 592/596 anonim ***** válasza:

Nem tudsz feljelentést tenni ellenük mert a helyük egy félszigeten lévő üres fa épület.

Annyit mondtak a rendőrök is, amiket le írtam régebben.

okt. 16. 03:47
 593/596 GabiX2 válasza:

Igen így sok értelme nincs.

Majd megnézem mit is írtál akkor.

okt. 21. 16:39
 594/596 anonim válasza:
Én felírtam őket egy levlistára, ahova mindennap százával jönnek undorító, szaros képek. Na, ennyit érdemelnek ezek a köcsögök.
okt. 26. 17:38
 595/596 anonim válasza:
Azt tudom én is javasolni,amit az a sorstársunk,aki járt a rendőrségen.Hagyjátok figyelmen kívül őket.Nekem szeptemberben jött a postával az első,ismétlem,ELSŐ levél,miután egy júliusi orbitális levonásnál letiltattam a kártyám(hosszú ideig 10.000 forintok mentek le,majd jött egy 150.000 forintos lehúzasi kísérlet).A levélben a többszöri keresésen és a helyesírási hibákon egyenesen röhögtem.Októberben már mailt küldtek,és ment a perrel való fenyegetőzés.Erre annyit tudok csak mondani,hogy gyenge próbálkozás.Egy a lényeg,engedjétek el,ne reagáljatok semmire.Ha levél jön,kuka vagy tűzre vele.Amikkel próbalkoznak,azok is több ponton megbuknak.
nov. 4. 10:35
 596/596 anonim válasza:

Tőlem is vonnak havi 1900ft-ot, illetve 2 éve rendszeresen érkeznek emailok ki nem fizetett tartozásról.

Jelenleg már valami 250 euróról szól az üzenet, de pont leszarom őket🤣🤣🤣 az 1900ft sem megy már nekik sokáig, mert decemberben megszűnik az a számlám.

nov. 6. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!