Help! Az ilyen oldalakra mint sunamustra, csakaszex csak regisztrálva lehet feljutni? A fb. on ha kapok valami vírust, vagy ismeretlen linket akkor is? Mert e mailokat kapok ki akar velem lenni.1 valaki ismeri a fiókom jelszavát.
Sziasztok!
En is igy jartam mint ti. En 2022 Oktober 27en regisztraltam. Vettem premium tagsagot ugyan ezen a napon. Majd 2 nap mulva lemondtam, azaz oktober 29en. Kaptam is megerosito emailt rola. Majd minden honapban kaptam az emaileket fizetesi emlekezteto cimen. Nem foglalkoztam vele most januarig. Aztan elkezdtem veluk levelezgetni, hogy en fejezzek be az emailek kuldeset, mert mar reg lemondtam a premiumot. Erre, hogy ok nem talaljak a rendszerben, de ha kitoltom a lemondasi nyilatkozatot, akkor torlik a premium tagsagomat. Sajnos kitoltve visszakuldtem nekik. Ezutan irtak, h ennyi es ennyi tartozasom van bla bla. Kifizettem. Majd kb 1 het utan kaptam egy angol nyelvu emailt, h hiaba fizettem ki, mert a ceg mar idokozben eladta a tartozasom egy koveteleskezelo cegnek. Ha nem fizetek, akkor jogi utra viszik az ugyet stb stb. Szartam ra, de ma mondok oke ezt is kifizetem, innentol mar nem lehet belem kotni semmivel.
Kerdesem az, h hogyan tovabb?
Jelentsem a rendorsegnek biztonsag kedveert?
Csak a levelezést őrizd meg
Ilyen nincs, amit írnak
Ha átadták követeléskezelőnek, akkor jogtalanul fogadták be az utalásodat. 1 tartozást egyszerre 2 helyre nem lehet fizetni
Ezek összejátszanak amúgy
Tehát ne fizess többet!
Írd meg, hogy akkor a követeléskezelővel vegyék fel a kapcsolatot és közöljék velük, hogy a jogtalan követelésüket te jóhiszeműként rendezted.
És írd meg nekik, hogy feljelented őket a rendőrségen, és tudtoddal ezt már többen is megtették ellenük
Aztán elvileg lekattannak rólad
Koszi. Tobbet nem fizetek semmit.
Most lattam a spam mappaba is, hogy jott egy csomo level penzbeszedes cimen.
Irtam nekik, h megyek a rendorsegre.
Nyugodj meg, attól megnyugszol 😃
Mint azt páran írtuk, erre a csoportra akkor találtunk rá, mikor már az utalás és egyéb megtörtént
Pont azért kértük ki többen mások tanácsát, hogy ne kelljen újra utalni, vagy egyéb fenyegetéseknek felülni
Na! Ma jött a postai levél is :D... akkor tutira nem, igaz?
penzbeszedes@auerwittethiel.com
Sziasztok!
Kedves anonim 518-as, Kedves Mindenki!
Mint sokan én is bele estem. Regisztráltam...lemondtam...mégis küldtek egy rakat emailt amit nem láttam mert spam mappában volt. Csak a postai levélre lettem figyelmes.
Kifizettem. Írtam a supportjuknak, küldtek egy adatlapot a lemondáshoz kitöltve vissza küldtem. Jeleztek hogy törölték. Az ügyvédi iroda mégis kiküldött egy újabb levelet, ugyan azzal az összeggel pedig már kifizettem. Most kíváncsian várom kapok-e harmadik levelet. Ha igen nem tudom hova forduljak. Az egy dolog, hogy feljelentem őket. De a levélküldözgetés attól még nem marad abba.
Mit lehet tenni, hogy levelet se küldjenek többet?
Én pár száz kamu email cimmel csinaltam regisztrácíót igy rémélem az idei télre összegyűlik a kandallóhoz a gyújtósom😏🤣
Így kell rezsit csökkenteni😀
Na ennyire kell őket komolyan venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!