Help! Az ilyen oldalakra mint sunamustra, csakaszex csak regisztrálva lehet feljutni? A fb. on ha kapok valami vírust, vagy ismeretlen linket akkor is? Mert e mailokat kapok ki akar velem lenni.1 valaki ismeri a fiókom jelszavát.
Helló!
Én a prémium tagság előfizetésének napján (szept. 12.) el is küldtem a lemondást. Valahol a honlap súgójában volt erre egy template, azt használtam. 9 nappal később, tehát 21-én jött is egy visszajelzés a többek által ide is bemásolt szöveggel, hogy sajnálattal fogadják a prémium tagságom lemondásást, bla-bla-bla... De a lényeg, saját bevallásuk szerint fogadták a lemondást, és én semmiképp sem csúszhattam át a 14 napos (vagy 1 hónaposnál régebbi előfizetés esetén 30 napos) lemondási idő miatti csapdába! Szóval az én meglátásom szerint én az ÁSZF-nek teljesen megfelelően jártam el.
Ennek ellenére a következő hónaptól kezdve folyamatosan jönnek a figyelmeztetések emailben az oldalról, meg két ügyiratszám alatt az ügyvési irodá(k)tól is a felszólításokat, sőt ma postai úton is kaptam egyet.
Egy esetben a fenti időpontok kiemelésével válaszoltam is nekik emailben, hogy legyen valami hivatkozási alap a későbbiekben, ha kellene...
Szerencsére egyszer használatos virtuális Revolut kártyát használtam az első tagdíj befizetésekor, ezért nem vonogatták le az összegeket róla.
A fentiek alapján nem igazán tartok bárminemű retorziótól, inkább csak zavar az egész, főleg, hogy postaládába dobálnak ilyen bizalmas, adott esetben kényelmetlen szituációkat előidéző adatokat. Valószínűleg erősen építenek is erre, hogy az emberek egy ilyen oldalon szeretnének inkognitóban maradni. Akármennyire is jogilag bevédett módon járnak el, ez bizony zaklatás. Sajnos külföldről intézik, így jogi, vagy fogyasztóvédelmi útra nem nagyon lehet terelni...
Találtam egy német ügyvéd által készített videót, ő azt javasolja, ne fizessünk, ne próbáljuk meg tisztázni magunkat a a követelés alól a behajtóknál, vagy a feltüntetett ügyvédi irodánál, viszont bebiztosításképp írott formában mégis érdemes megírni nekik az álláspontunk.
Üdv! Én ma erről a címről: penzbeszedes@auerwittethiel.com
Kaptam ezt:
A rend kedvéért még egyszer jelezzük Önnek, hogy az %06, Zugerstrasse 6, CH-6330 Cham (ZG)
céget képviseljük.
Mint már közöltük Önnel, Ön megrendelte az csakaszexhu online csoport díjköteles tagságát, anélkül, hogy
tartozását eddig kifizette volna. Valamennyi releváns adat jogérvényesen rögzítésre került.
Ügyfelünk és mi is már többször írtunk Önnek, és felszólítottuk a nyitott összeg kifizetésére. Jelenleg összesen
HUF 16.521,76 (EUR 41,41) összeggel tartozik. Felszólítjuk, hogy ezt az összeget legkésöbb 02.02.2023-ig
(számlánkra érkezés idöpontja) az ...ügyiratszám megadása mellett fizesse meg.
Za Vasu uplatu bankovnim transferom navodimo osnovne podatke u nastavku:
Számlatulajdonos: Auer Witte Thiel
Bank: Postbank (Giro)
IBAN:DE76 7001 0080 0005 2018 07
BIC: PBNKDEFFXXX
Összeg: EUR 41,41
Közlemény: ...
Természetesen hitelkártyával is fizethet. Ehhez kattintson a következö linkre.
Amennyiben a link az Ön számítógépének beállításai miatt nem müködne, kérjük nyissa meg a Teil_2.html mellékletet.
Ügyfelünk megbízása alapján bírósági segítséget is igénybe fogunk venni, amennyiben az ügyet peren kívül
nem sikerül rendezni. Az ezzel kapcsolatos további költségek és kellemetlenségek kifejezetten Önt terhelik!
Amennyiben a követelt összeget csak a határidö letelte után, vagy csak méltányos részletekben fizeti meg,
kérjük, hogy erröl vagy e-mailben, vagy a mellékelt ürlap segítségével írásban, akár telefaxon, tájékoztasson
bennünket. Az elsö részletet akkor a mellékelt átutalási megbízáson is fizetheti.
Üdvözlettel:
Auer Witte Thiel
Ügyvédi Iroda
Bayerstraße 27
D-80335 München
Mail: penzbeszedes@auerwittethiel.com
Web: www.auerwittethiel.com
Telefax: +49 (0)89/ 59 06 83 145
Bank
Postbank (Giro)
IBAN: DE76 7001 0080 0005 2018 07
BIC: PBNKDEFFXXX
Mindenkinek ezt a sablonszöveget küldik
Nem kell foglalkozni velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!