Help! Az ilyen oldalakra mint sunamustra, csakaszex csak regisztrálva lehet feljutni? A fb. on ha kapok valami vírust, vagy ismeretlen linket akkor is? Mert e mailokat kapok ki akar velem lenni.1 valaki ismeri a fiókom jelszavát.
Most már más email címről, nen pefig szokásos pénzbeszeszedés (collection@fairmount.world) kaptam egy olyat hogy még mindig nem rendeződött a fizetés stb, és átadjám a megadott dátum lejárta után az ügyvédi irodának az ügyet.
"Ön az online fizetős szolgáltatásait vette igénybe
közösség rejtettviszonycom." Közbeb meg azt sem tudom mi az a rejtvettviszony.com, mert a csakaszexet nézegettem annó régebben.
Ez miafasz? Gondolom ez az email cím sem hivatalos, de azért zavaró hogy még mindig ezt csinálják. Amúgy egyszer már fizettem és arra sem reagáltak semmit. Szóval van róla bizonyítékom lementve.
Figy, ha lesz egy károsult csoport, akkor én is hajlok arra, hogy valami legyen 😃
bobogege44-es kukacos Gmail-es címre írhattok
Nekem már hetente háromszor. Bár én kétszer fizettem. Első alkalom után visszaállították az oldalt. Be tjudtam lépni. Második fizetés után már nem. Nem tudtam belépni. Meg is írtam, hogy nem fizetek, mert nem kapok semmit.
Bár ahogy néztem, kb több ögyiratszámom van. :) Mivel be sem tudtam lépni fizetés után, vissza sem mondtam. Levelet megnyitom, megnézem, hogy mindig ugyan azt írják, majd törlöm. Remélem igazatok van, hogy szarjam le. ?ár ezt teszem...
De pofánvágásban benne vagyok. Szerintem ezt magyarországról csinálják, de ha nem is, akkor is biztos magyar csaló g....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!