Help! Az ilyen oldalakra mint sunamustra, csakaszex csak regisztrálva lehet feljutni? A fb. on ha kapok valami vírust, vagy ismeretlen linket akkor is? Mert e mailokat kapok ki akar velem lenni.1 valaki ismeri a fiókom jelszavát.
Az a baj veletek hogy nem olvassátok a válaszokat visszamenőleg!
Tavaly voltam bent ez miatt a rendőrségen. Nem kell velük foglalkozni.
Ha törlöd a profilod akkor is létezik előfizetés, ha megszünteted az előfizetést automatikusan zsarolnak 3 félen keresztül.
Ha valakit zaklat a kamu ügyvéd, meg kell írni nekik hogy voltál bent a rendőrségen és várják a hivatalos papírt amin behajtanának pénzt.
(Ugyebár nemzetközi per lenne belőle mert nem EU-s cég)
A cég alternatívája Hawaii mellett található GPS Szerint!
Egyszer már elkapták a tulajdonost, még is megszökött! Azóta 3 tulaj van és 2 ügyvéd aki vissza él egy ügyvéd társaság nevével, erről az ügyvédi cég írt egy nyilatkozatott.
Nekem se fiókom se előfizetésem, 10 napon belül törölték a fiókomat mert lehet töröltetni az oldalon. Azóta is jön Spamba a 1,990 ft.
Ne foglalkozzatok vele, meg mondták a Rendőrségen is hogy míg nem jelentkezik nemzetközi úton az ügyvédjük a rendőrkapitányságra kérvénnyel addig le kell szarni. 1 éve várok, mást 7 év után nem kerestek meg személyesen. Az egész világon ezzel csalnak, még az oroszokat is szpatják.
Kedves emberek! Én is regisztráltam erre a csakaszex.hu oldalra 2021.02-től vonták is az 1900Ft-omat, meg akartam szabadulni tőle, de nem találtam a prémium tagság megszünetésére vonatkozó funkciót. Nem mertem törölni a regsiztrációt, amíg nem lehet megszüntetni a prémium tagságot Azóta eltelt több mint két év, 2023.03-án vonták utoljára az 1900Ft-omat, aztán a következő hónapban már nem, pedig nem csináltam semmit sem. Nem kellett sem lemondólevelet írni feléjük, sem az OTP-be mennem. Örülök is neki. Igaz, most kaptam egy emailt, ami a SPAM mappában van, hogy:
"Sajnos, még nem fizetted be az elmaradt tartozásodat 1 900 Ft a te prémium tagságodért. Amennyiben nem kapjuk meg rögtön az átutalást, értesíteni fogjuk a számlázási ügynökségünket ami számodra extra kiadás lesz. Tagság:1 hónap
Rendezetlen követelés:1 900 Ft
Kérjük fizesd ki az elmaradt tartozásodat és rögtön fel fogjuk oldani a felhasználói fiókod zárolását.
Nem, és nem! Továbbra sem fogok csinálni semmit sem, és nem is fog történni semmi sem. Békén is hagyhatnak szerintem. Ennyi!
541/545
Ezt olvasnátok el akkor felfognátok hogy le kell sz”rni őket.
GPS és IP szerint mérnek be mindenkit lényegtelen hogy kamu címet adtál meg.. minden oldalnál van msql ami eltárolja az IP-det az a bázis amin működik minden weboldal vagy játék.
Fogjátok fel hogy kamu magyar levelet küldenek hivatalos pecsét nélkül.
Ne fizessetek, csináljatok új kártyát.
3 hónapig küldenek levelet aztán többet nem.
Sziasztok!
Én is kaptam ilyen fenyegetős emailt..
Vissza szerettem volna még akkor mondani ezt az egészet de valamiért nem engedte.
Esetleg valaki tudna nekem ebbe segíteni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!