Help! Az ilyen oldalakra mint sunamustra, csakaszex csak regisztrálva lehet feljutni? A fb. on ha kapok valami vírust, vagy ismeretlen linket akkor is? Mert e mailokat kapok ki akar velem lenni.1 valaki ismeri a fiókom jelszavát.
Sziasztok! Hát nem egyszerű! Megint elolvastam az "általános szerződés fejezetet" Jól kivan találva az tuti. Én személy szerint fizettem igyekeztem rendezni ezt az egészet hogy sikerült-e nem tudom de gyomorideggel nézem a leveleimet.
Szóval én is azt hittem hogy elég csak a profilom törlése hát nem! jöttek a felszólítások követelések levélszemétként nem is vettem észre jó ideig.
Majd hogy védjem magam úgy döntöttem fizetek 3 dolgot kell külön venni!
1, Ahhoz hogy lemond az előfizetésed lejárta előtt 14 nappal kell lemondanod. de mivel töröltem a profilt keményen 17e Ft + újra előfizettem hogy letudjam mondani az előfizetést hiszen csak is élő előfizetést tudsz lemondani. lemondás aláírt beszkennelt nyilatkozatot küldtem el email-be (support@datingcustomercare.com ) amit vissza is igazoltak hogy elfogadtak.
2, Az ügyvédi iroda felé rendeztem a tartozásomat itt legalább magyarul lehetett kommunikálni segítettek is amiben csak tudtak. a befizetést igazolást csatoltam a válaszomban (collection@auerwittethiel.com)
3, ez okozta fejtörést mivel állítólag számlát nyitottam (ollection@fairmount.world ) ők csak angolul nyomták a szöveget én meg nem tudok angolul. Google viszont a barátom segített. szintén elküldtem a befizetési igazolást.
ekkor viszont a nemzetközi fogyasztóvédelmei hivatalhoz fordultam kérdéssel jogos-e ez az egész?
Szóval kb 100 eurónál járok vagy már felette és csak webkamerás hirdetéseket kaptam, enyhén szólva sem éri meg.
Bízom benne végleg megszabadultam tőlük!
Üdv nektek
Attila
Azzal már nem tudtam újra éleszteni (de elméletileg és ezt kihangsúlyozom) az email cím alapján azonosítanak vagy valami ilyesmi. Szóval a régi felhasználói nevem nem engedte de lemondásnál az újat és a régit is beleírtam 2 prémium lemondást küldtem el. ezért mondtam hogy gyomorideggel nyitom meg az email-eket.
Attila
Én is kaptam levelet fizetési felszólításról
mit lehet ilyenkor tenni pedig nem fizzetem előfizzetést ebből lesz valami bajom? aki tud kérem segitsen köszönöm előre is
Sziasztok nekem most jött meg visszaigazolás, hogy rendeztem a tartozásomat:
collection@fairmount.world részéről. bízom benne, hogy vége ennek az egésznek!
Aki kérdezte tőlem 14 nappal a prémium fiók lejárta előtt írásban tudod lemondani szóval ha szeptember 10-én jár le akkor most még letudod mondani email-ben ne a fiókodat töröld az nem megoldás!
Attila
Még van egy csavar az egészben most hogy fizettem töröltek az oldalról!
Nahát........
Kétségbe vagyok esve visszaakarok menni! XDDDDD
Lehet hogy eljutott hozzájuk a panaszom amit a nemzetközi fogyasztóvédelemnél tettem?
nem érdekel bízom benne tényleg vége!
Jani.kardos22 nem is fizettél elő soha? ha nem akkor keresd meg őket és kérdezz rá hogy mi a fax ez? Ha viszont már fizettél prémium tagságot akkor megszívtad.
Sziasztok,
A lemondásnal az "ezért" és az "egyetem" után a saját adataimat kell megadni vagy az övéket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!