Help! Az ilyen oldalakra mint sunamustra, csakaszex csak regisztrálva lehet feljutni? A fb. on ha kapok valami vírust, vagy ismeretlen linket akkor is? Mert e mailokat kapok ki akar velem lenni.1 valaki ismeri a fiókom jelszavát.
Oláh Attilag, ez számomra is érdekes, mivel volt olyan kérdező, aki előfizetett, és email-ben, meg levél formájában kapta az üzenetet. Te, mint volt előfizető, még is csak email-ben kapsz üzenetet (ami a spamként érkezik), úgy, hogy rendezted a dolgot, de Ők ezt nem akarják tudomásul venni.
Amúgy szívesen csatlakoznék az ügyhöz, ami azt a célt szolgálná, hogy ezek megszívják, de van egy olyan érzésem, hogy nem tudnánk semmit kezdeni ezzel a csaló brigáddal. Ez a topic 2013-as, azaz, már egy jó ideje csinálják az ipart.
Sziasztok
Én is belefutottam ebbe a csaló oldalba.
2 napja regisztráltam és 1 havi előfizetést vettem igénybe.
Ahogy az afsz.-et olvasom, akinek nem telt le a 14 nap elállhat a szerződéstől:
13. § Elállási jog
Önnek joga van a jelen szerződéstől tizennégy napon belül indoklás nélkül elállni.
Az elállási időszak a szerződéskötéstől számított tizennégy nap.
Az elállási jog gyakorlásához egyértelmű tájékoztatással (pl. postai levél, fax vagy e-mail) értesítenie kell bennünket (Dateblaster AG, Zugerstrasse 6, 6330 Cham, Switzerland, fax: +442034118814, e-mail: support@datingcustomercare.com) azon döntéséről, hogy a jelen szerződéstől eláll.
Valaki mondta már így le a szolgáltatást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!