Help! Az ilyen oldalakra mint sunamustra, csakaszex csak regisztrálva lehet feljutni? A fb. on ha kapok valami vírust, vagy ismeretlen linket akkor is? Mert e mailokat kapok ki akar velem lenni.1 valaki ismeri a fiókom jelszavát.
Sziasztok!
Sajnos én is érintett vagyok az ügyben, az említett cégtől felszólítás jellegű leveleket kapok, hogy rendezzem a 42,51 eurós tartozásom mert különben behajtó céghez küldik tovább és, hogy forduljak bírósághoz segítségül!
Kérdezem,hogy fizessek vagy ne?
Olvastam az előző hozzászolásokban, hogy ez egy ördögi kör és, hogy nem ér véget!
Szia!
Jogi tanácsadás 20 000 ft/óra + a 2 db levél szintén 20 000 ft.
November harmadikán postai úton ajánlott levélben küldtem Svájcba a dateblaster cég címére egy nyilatkozatot,hogy a díjköteles szerződést felmondom. Ennek ellenére tegnap a behajtó cégtől jött email, amiben 42,37 eurót követelnek. Válaszoltam nekik, hogy nem vagyok hajlandó fizetni, mivel a szolgáltatást postai úton felmondtam. Erre ma ezt válaszolták:
használati idő lejárta utánfelmondás kézhezvételét követő egy héten belül fizessük be az alább említett
Kedves Nagy
Úr, tudomásul vettük azt a kifogást, hogy ön nem tud további kifizetéseket teljesíteni, és azt továbbította
ügyfelünknek véleményére.
Ügyfelünk megkapta a felmondási levelet, de ez az automatikusan meghosszabbított
történt. Ezért a jelen követelést ez a megszüntetés nem érinti.
Nyilvánvaló, hogy az előfizetési szerződést felmondták a
időszakra.
Ezért kérjük, hogy a fennmaradó 42,37 EUR-t
bankszámlára, nem felejtve el az ügy számát. Ezt követően lezárjuk az ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!