Help! Az ilyen oldalakra mint sunamustra, csakaszex csak regisztrálva lehet feljutni? A fb. on ha kapok valami vírust, vagy ismeretlen linket akkor is? Mert e mailokat kapok ki akar velem lenni.1 valaki ismeri a fiókom jelszavát.
3 nap alatt válaszoltak az oldalukon írt üzenetre.
Megírtam nekik, hogy ha nem teljesítik a kérésemet, akkor nem fogadok el reklamációt a további előfizetéssel kapcsolatban.
Az email-t nem törlöm ki amit küldtek, rajtam ne akarjanak nyerészkedni.
Sziasztok.
Már nekem is több email érkezett pénzbehajtással kapcsolatban.
A kártyát lemondtam és kértem újat, de hiába írok nekik semmi reakció.
Sziasztok!
Én is csak regisztráltam az oldalra, majd törőltem a profilt.Október végén a lakcímemre kaptam egy levelet az említett behajtó cégtől, hogy fizessek be 49,57 eurót.Nem fizettem.Ma egy emailt szintén fizetési felszólításról.
"Ügyfelünk megbízása alapján bírósági segítséget is igénybe fogunk venni, amennyiben az ügyet peren kívül
nem sikerül rendezni. Az ezzel kapcsolatos további költségek és kellemetlenségek kifejezetten Önt terhelik!"Olvastam a fórumon, hogy nem kell komolyan venni ezt a csaló társaságot.Az ügyvédi iroda valós és ilyen pénzbehajtással is foglalkozik.Mi van akkor ha valóban a magyar bírósághoz fordulnak a követelésükkel.Kezdek egy kicsit beparázni.
Sziasztok
Kérlek olvassátok el a korábbi hozzászolásokat, mert láttam valaki pontosan leírta mit kell csinálni. Azt hiszem a 25. komment után valahol. Sajnos elég hosszú menete van ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!