Help! Az ilyen oldalakra mint sunamustra, csakaszex csak regisztrálva lehet feljutni? A fb. on ha kapok valami vírust, vagy ismeretlen linket akkor is? Mert e mailokat kapok ki akar velem lenni.1 valaki ismeri a fiókom jelszavát.
2x írtam nekik, hogy visszavonom a szerződésem 14 napon belül, ma jött az alábbi válasz:
Köszönjük az üzenetedet.
Megkaptuk a prémium tagság visszavonására irányuló kérelmedet, és véghezvittük a szerződés megszűnését. Következésképpen a tagságod ekkor fog megszűnni: 04.11.2021
Természetesen bármikor újra feliratkozhatsz, mint prémium tag! Nagy kár lenne, ha nem tudnál tovább flörtölni!
Reméljük, hogy hamarosan újra prémium tagként üdvözölhetünk nálunk!
Üdvözlettel,
Michaela
Na azt várhatják, hogy újra prémium vagy akármilyen tag legyek.
Akinek nem telt le a 14 nap a regisztráció óta, az aszf. 13. paragrafusa alapján megszüntetheti a szerződést.
Ide írtam nekik:
support@datingcustomercare.com
Az aszf. 13. paragrafusában le van írva mit kell elküldeni, azért a címem nem adtam meg nekik, csak annyi adatot, hogy be tudjanak azonosítani.
Plusz írtam nekik üzenetet a gyakori kérdéseknél az oldalukon, ott jött vissza a fenti válasz.
E-mail-ben is jött válasz, hogy lemondtam a prémium előfizetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!