Help! Az ilyen oldalakra mint sunamustra, csakaszex csak regisztrálva lehet feljutni? A fb. on ha kapok valami vírust, vagy ismeretlen linket akkor is? Mert e mailokat kapok ki akar velem lenni.1 valaki ismeri a fiókom jelszavát.
Üdv!
engem is elért úgylátom sok emberrel együtt a hasonló probléma...bdsmrandi.hu, majd spam emailek, valamint névre szólo auerwitte thiel levelek. Nem szabad foglalkozni velük ezek alapján? Sajnos voltam olyan kuka, hogy egy minimális összeget elutaltam nekik, egy válasz emaillel egyetemben, hogy lássam mi történik, de ez legyen a legkevesebb igazából. Ami aggasztó, hogy ezen a bdsmrandi weboldalon a fiókomba belépve minden hónapban jegyzik a be nem fizetett premium árát, lassan 20k-nál tart a dolog, valamikor tavaly augusztusban történt ezek alapján a regisztráció.
Üdv akinek már régóta küldözgetnek
Felszólító levelet lett belőle már vmi valós úgy vagy csak a felszólítás érkezik, mert nem akarok foglalkozni ezzel ha csak nincs valós ügy belőle köszi a válaszokat előre is.
Ahogy látom eléggé alábbhagyott az aktivitas itt a csoportban😃
Mivel ahogy látom vannolyan akit már több éve csesztetnek de még senkinél se törtent igazan komoly dolog igy ugy gondolom ez bizonyos hogy le kell őket szarni jó magasról. Azonban ha valakinel történt a fenyegető leveleknél komojabb lepes azt szivesen meghallgatnánk itt a csoportban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!