Help! Az ilyen oldalakra mint sunamustra, csakaszex csak regisztrálva lehet feljutni? A fb. on ha kapok valami vírust, vagy ismeretlen linket akkor is? Mert e mailokat kapok ki akar velem lenni.1 valaki ismeri a fiókom jelszavát.
Hali, én egyszer vásároltam egyik accountrol előfizetést és most láttam meg a fizetési emlékeztetőt meg a behajtó cég is küldött hogy fizessem ki 3 napon belűl.
Na most én kifizettem a csakaszex oldalon a 10.000huf-ot, de egyből kijelentkezett és eltűnt a fiókom. Na most a behajtó cég többet írt mint tíz ezer forint, ilyenkor mi is van? mert ők 15 ezret írtak, most kicsikét megakadtam.
Itt írják hogy csalás az egész
Akkor lenne hivatalos a levél ha lenne pecsét a végén és az ügyvéd az aláírását is végén feltüntetné
Mondjuk mondd valamit ez az oldal.
egyébként ezt a kettő levelet kaptam, és én is hiányoltam az aláírást és ezeket.
"Mi az Dateblaster AG, Zugerstrasse 6, CH-6330 Cham (ZG) cég ügyvédi képviseletét látjuk el.
Ön eddigi figyelmeztetéseinkre és fizetési felhívásainkra nem reagált.
Ön az csakaszexhu weboldalon díjköteles online tagságot rendelt meg. A bejelentkezéskor megadta
-- e-mail címét, amely a double-opt-in eljárás során visszaigazolásra került. Mind ezen
e-mail cím, mind az Ön által választott felhasználónév, valamint a megrendelés során használt végkészülék
IP-címe és az Ön banki adatai rögzítésre kerültek.
Ön jelenleg HUF 14.747,28 (EUR 41,28) összeggel tartozik ügyfelünknek, amely tartalmazza az illetékeket
és készkiadásokat is.
Felszólítjuk, hogy a fent említett teljes összeget haladéktalanul, legkésöbb 12.03.2022 határidöig fizesse meg.
Za Vasu uplatu bankovnim transferom navodimo osnovne podatke u nastavku:
Számlatulajdonos: Auer Witte Thiel
Bank: Postbank (Giro)
IBAN:DE76 7001 0080 0005 2018 07
BIC: PBNKDEFFXXX
Összeg: EUR 41,28
Közlemény: 36122091819
Természetesen hitelkártyával is fizethet. Ehhez kattintson a következö linkre.
Kreditkartenzahlung
Paymentlink Auer-Witte-Thiel
Amennyiben a link az Ön számítógépének beállításai miatt nem müködne, kérjük nyissa meg a Teil_2.html mellékletet.
Amennyiben a követelt összeget csak részletekben tudja kifizetni, méltányos és konkrét fizetési javaslatot
várunk a fenti határidön belül.
Üdvözlettel:
Auer Witte Thiel
Ügyvédi Iroda
Bayerstraße 27
D-80335 München
Mail: penzbeszedes@auerwittethiel.com
Web: www.auerwittethiel.com
Telefax: +49 (0)89/ 59 06 83 145
Bank
Postbank (Giro)
IBAN: DE76 7001 0080 0005 2018 07
0 % forgalmi adó a 7008 VV RVG alapján : 0,00 EUR
Összes illeték : 32,40 EUR
"
ez a legújabb
Dear Sir
We refer to our previous correspondence and have to inform you that the claim by our clients has still not been settled. We
are unable either to understand or accept your payment behaviour. You made use of chargeable services of the online
community csakaszexhu.
We have still not been able to post a payment settlement in spite of several reminders from our clients and from this office.
We therefore request you once again to pay the sum in the amount of EUR 41,41 without delay, but no later than
17.03.2022
into the account shown here. We have already been instructed to pass the matter to the contract law firm if this deadline
expires without settlement.
This law firm will apply without delay to the local district court for an order for payment against you, which will lead to further
costs for you to pay, as well as inconvenience.
For this reason, we can only recommend that you avoid this further escalation and ensure on-time payment in full. The
case will be immediately closed here after payment is received.
Best regards
Fairmount GmbH
Grimmaische Straße 78
04720 Döbeln/Dresden
Telefon: 0 34 31 / 695 95 30
Telefax: 0 34 31 / 695 95 40
collection@fairmount.world
Bank account:
Postbank AG
IBAN: DE66 7001 0080 0004 0858 08
Szóval felettébb érdekes, nekem is, ezért fordultam a fogyasztói védelemhez hogy ez valóban lehetséges-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!