Help! Az ilyen oldalakra mint sunamustra, csakaszex csak regisztrálva lehet feljutni? A fb. on ha kapok valami vírust, vagy ismeretlen linket akkor is? Mert e mailokat kapok ki akar velem lenni.1 valaki ismeri a fiókom jelszavát.
Figyelt kérdés
facebook vírus,szexoldal,e mail2013. ápr. 24. 05:58
231/596 jumpjur22 válasza:
Nagyon köszönöm a segítségeteket, puszi mindenkinek!
232/596 anonim válasza:
Én a rendőrségen is jártam már emiatt mert tettem feljelentést és a nyomozó mondta is hogy ne foglalkozzak vele és semmiképpen se fizessek mert abból csak nagyobb bajom lehet
233/596 jumpjur22 válasza:
Igazából a csakaszexet fizettem ki, de már most látom hogy hiba volt. Le is tiltatom mind a kettő fiókom, sajnos én nagyon belementem még 1 évvel ezelőtt éretlen voltam, de innentől mennek a spam mappába. Az egyik fiókomat letöröltem, másikat amint kifizettem letörölte a fiókot.
234/596 jumpjur22 válasza:
bankkártya fiókom tíltatom le, írni meg megtanulok.*
235/596 anonim válasza:
Állítson be mindenki szűrőt az emailjébe hogy ha ezekről az emailekről írnak azonnal kerüljön törlésre.
Ha meg esetleg vonogatják az 1900 ftot a kártyájáról tiltsa le.
Én már írtam vissza nekik hogy ha még egyszer írnak meg lesznek verve és aztán megyünk a bíróságra. Persze ugyanúgy küldik az emaileket és mindig tologatják a dátumot. Ezzel már eleve tökön lövik magukat hogy azt írják a végén hogy ha valaki elutalja azonnal lezárják az ügyet.
Ha valaki meg postai levelet kap gyűjtse össze és ha fa tüzelésű kazánja van jó lesz vele begyújtani
236/596 anonim válasza:
Így van, gyors begyujtós ingyen 😂
237/596 anonim válasza:
Most persze küldik angolul és németül is az emailt ,fele magyarul a többi idegennyelven van ,azt se tudják mit írnak
238/596 anonim válasza:
Küldözgessék csak a leveleimet, az nekik pénz, járjanak csak ők is pórul.
239/596 anonim válasza:
Kíváncsi lennék ha egy hivatalos szerv írna nekik , mondjuk a NAV ,és akkor mit szólnának
240/596 jumpjur22 válasza:
Én két emailre kapom mert voltam fxsz kétszer beregisztrálni és fizetni, persze mindegyik fiókom szerencsére nincs meg, én nekem is egyik nap 30-áig kell fizetnem 12ezert, 1-jére meg 15-öt. Persze egyik üzenetemre nem válaszoltak, nem baj, majd Isten megbünteti még őket. Ne foglalkozzatok velük, üres szavak! Se pecsét, se helyesírás, bénák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!