Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ad a Google a Wikipédiár...

Miért ad a Google a Wikipédiára találatokat?

Figyelt kérdés

Nézzenek ide:

[link]

Ahányszor szerkesztem a Wikipédiát, mindig Balázs6 blokkját sértem. Őszintén bevallom, hogy csak a Google találatai miatt foglalkozok a Wikipédiával.

2022. júl. 6. 17:38
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/393 anonim ***** válasza:
100%

"hogy ne legyen olyan honlap, ahonnan ki vagyok tiltva."

Talán bem kellett volna elérned, hogy kitiltsanak.

Ha lehetőséged lenne rá, mit csinálnál a Wikipédián? Na ugye.

Egyébként nem csak egy évig vagy kitiltva?

2022. aug. 19. 09:05
 132/393 anonim ***** válasza:
100%
131: Én úgy értelmeztem, hogy örökre.
2022. aug. 19. 09:15
 133/393 anonim ***** válasza:
100%

A vitalaopt olvasva úgy tűnik, ez végleges tiltás. Többször volt már ideiglenesen tiltva, eredménytelenül. Nem, hogy nem tanult belőle, a tiltás alatt kamu felhasználókkal próbált visszatérni, és ugyanúgy folytatta a kvázi trollkodását. Sok ilyen ideiglenes tiltás után határoztak úgy, hogy vége, végleg tiltják. Ez már nagyon sokadik eset volt.

Ezt pedig azért hozták meg, mert 11 év alatt a legkisebb javulást sem figyelték meg nála. Kifejezetten türelmesek voltak vele, próbáltak segíteni, tanácsokkal ellátni, de ő csak ment a maga feje után. Akkor is, amikor figyelmeztették, hogy ez szabályellenes. Őt nem érdekelte.

Csak most lett neki hirtelen nagyon fontos, amikor (végre) kitiltották.

2022. aug. 19. 09:59
 134/393 A kérdező kommentje:

Azért nem tanultam meg 10 év alatt, hogy mi az, ami nevezetes, s mi nem, mert nem jelölték törlésre, amiket létrehoztam. Mutatok két lapot, melyet nem én hoztam létre:

[link]

[link]

Ha kiköttetem az internetet, akkor hol nézzem meg a menetrendet? Honnan vegyek fel számokat? Honnan töltsem le a filmeket?

Adjanak fel postán ingyen hanglemezeket, kazettákat, CD-ket, sőt mindent, amit kiadtak! A YouTube-on elérhető zenéket honnan szerezzem meg? Honnan szerezzek programokat?

2022. aug. 19. 13:52
 135/393 anonim ***** válasza:
100%
130: Telitalálat. Csak mondom, sajnos hiába beszél neki az ember. Látod, már a 14. oldalnál tartunk. Mondom, pontosan ezért lett kidobva a wikiről. Alighanem el fogunk jutni a 200-ra is, mert "barátunk" csak a magáét szajkózza... mint a pereces.
2022. aug. 19. 14:28
 136/393 anonim ***** válasza:
100%

134:

"Azért nem tanultam meg 10 év alatt, hogy mi az, ami nevezetes, s mi nem, mert nem jelölték törlésre, amiket létrehoztam." Ezt nem értem egyáltalán. Mert nagyon világosan le van írva, hogy mi az ami a Wikipedia szempontjából "nevezetes" (azaz miről lehet cikket írni és miről nem). Ehhez miért kell törlés, hogy ez kiderüljön? El kell olvasni az útmutatót nagyon világos, példákkal bemutatja. Miért kéne törölni valamit, hogy kiderüljön megfelel-e a szabályoknak? Tényleg nem értelek.

A második lap nem is létezik.

Az elsővel pontosan mi a bajod? Mert az egy teljesen szabályos, helyén való ún. egyértelműsítő lap. Ott pontosan mit kell nézni?

2022. aug. 19. 15:01
 137/393 A kérdező kommentje:

Válasz 136-nak: GhostDestroyer100 tavaly linkelte be nekem ezt:

[link]

Én ezt akkor el is olvastam. Az a két lap, melyet belinkeltem (melyet más hozott létre), azok kiadatlan hanglemezek voltak. A vitalapon is látom, hogy mi az, ami törlési megbeszélésre került. Azok a témák, melyeket eddig még senki sem hozott létre, azok közül nem tudhatom, hogy melyik nevezetes, mert lehet, hogy egy olyan forrást kell megadni, mely Google-lal nem érhető el.

Balázs6 2009-ben regisztrálta magát, én viszont akkor olvastam el a Nevezetességet, amikor GhostDestroyer100 belinkelte nekem a lapot.

2022. aug. 19. 15:10
 138/393 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezzel most mi van?

2022. aug. 19. 15:15
 139/393 anonim ***** válasza:
100%

"Balázs6 2009-ben regisztrálta magát, én viszont akkor olvastam el a Nevezetességet, amikor GhostDestroyer100 belinkelte nekem a lapot."

12 éves lemaradásban vagy. Hogy szerkesztettél Wikipédiát, vagy hogy akartál, ha alapvető fogalmakkal nem vagy tisztában?

2022. aug. 19. 15:18
 140/393 A kérdező kommentje:

Az All Aboard az LGT-nek egy kiadatlan lemeze. Itt van egy lezárt törlési megbeszélés:

[link]

A Locomotiv GT ’74 USA, ami megjelent az All Aboard helyett, viszont arra a lemezre két dal nem került fel.

2022. aug. 19. 15:20
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!