Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ad a Google a Wikipédiár...

Miért ad a Google a Wikipédiára találatokat?

Figyelt kérdés

Nézzenek ide:

[link]

Ahányszor szerkesztem a Wikipédiát, mindig Balázs6 blokkját sértem. Őszintén bevallom, hogy csak a Google találatai miatt foglalkozok a Wikipédiával.

2022. júl. 6. 17:38
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/393 A kérdező kommentje:

Válasz a 109-esnek: Az a probléma, hogy ha a Google kiírja ezt: ,,egyetlen dokumentumban sem található meg", akkor nyilvánvalóan a keresett kifejezés egy olyan honlapon van leírva, melyet a Google nem érzékel.

Én a középső gombbal szoktam a gördítő sávot görgetni. Előfordulhat az, hogy valaki hazajön a munkahelyéről, s akkor nézi meg a Wikipédiát. Az is előfordulhat, hogy valakinek az apukája vagy az anyukája nyitja meg a Wikipédiát, s a gyerek annyira felidegesíti őt, hogy az ember az idegesség miatt nem a középső, hanem a bal gombot nyomja meg. Ahol nincs hivatkozás, ott nem lehet kattintani. Ha ön valamelyik piros hivatkozásra kattint, akkor önnek egy szövegszerkesztő jelenik meg a monitoron. Ha ön nincs blokkolva, akkor hülyeségeket is tud írni a Wikipédiába.

Engem mindig azok a honlapok idegesítenek leginkább, ahonnan ki vagyok tiltva..2009-ben levelezgettem a TeszVesz-szel, míg végül a TeszVesz írta E-mailben, hogy tegyünk egy próbát. Akkor oldották fel a tilalmat. Ugyanezt szívesen megcsinálnám a Wikipédiával és a LOGOUT-tal is.

2022. aug. 17. 23:00
 112/393 anonim ***** válasza:
100%

Na figyelj!

A privátjaidtól kímélj meg!

Meg attól is, hogy milyen szexuális fantáziáid vannak anyáddal. Túl azon, hogy gusztustalan, etikátlan, még a bűncselekmény határát is súrolja. Felőlem matyizhatsz rá, de nem vagyunk rá kíváncsiak.

Mint ahogy arról az eszmefuttatásról sem, hogy ha anyukád eltávozik, akkor nincs kedved a testvéredre matyizni.

Egyébként igényeld, hogy heréljenek ki. Akkor talán nem fogsz anyádra gerjedni.

Egyébként tudja tesód, hogy te linkelgeted a profilját?

2022. aug. 17. 23:38
 113/393 anonim ***** válasza:
100%
111: Akkor téged most végülis mi zavar? Hogy ki vagy tiltva a Wikipediáról, hogy nem találsz meg valamit a google-val amit keresel, vagy az, hogy a Wikipedia műküdésének egyik sajátossága a "piros link"? És hogy jön ide, hogy valaki valamit nyitva hagy meg rákattint valamire, és ki melyik újjával és hogyan görget?
2022. aug. 18. 07:18
 114/393 anonim ***** válasza:
100%

Zavarja őt sok minden.

Pl. az, hogy az öccsének nincs puncija, és nem szoknyába jár, szóval ha anyuka elhalálozik, akkor nincs kit lesegetni. (Erre az egyik hozzászólásában is utalt, de privátban részletesen kifejtette.)

Meg az, hogy nem ő diktálja, hogy a Google hol kereshet, és hol nem.

2022. aug. 18. 07:46
 115/393 anonim ***** válasza:
100%

"Az is előfordulhat, hogy valakinek az apukája vagy az anyukája nyitja meg a Wikipédiát, s a gyerek annyira felidegesíti őt, hogy az ember az idegesség miatt nem a középső, hanem a bal gombot nyomja meg"

😂

2022. aug. 18. 09:33
 116/393 anonim ***** válasza:
100%
Balázs hozzászólásaiban tényleg nem kell logikát keresni, összefüggéstelenül zagyvál össze-vissza. Valamelyik hozzászólás említette, hogy "enyhe" vagy "középsúlyos" autista, nem, ez véleményem szerint már súlyos. Ezért nem tudja elereszteni a wikit, ezért foglalkozik ennyit a piros linkekkel, ezért hord össze mindenféle sületlenséget... mint mondtam, jómagam aspergeres vagyok, de közel sem viselkedek így. Meg az a másik hozzászóló sem, aki az enyhe és a középsúlyos asperger határán egyensúlyoz. Balázsnál viszont már súlyosabb a helyzet. Ebből is látszik, hogy az autizmus is egy tág fogalom.
2022. aug. 18. 09:41
 117/393 A kérdező kommentje:

Azt azért elárulom, hogy anyukám 68 éves. Nagyon szívesen feleségül vennék egy olyan nőt, aki el tudna engemet látni. Én takarítanék, a feleségem főzne, mosna és vasalna. Örülnék, ha anyukámhoz meg a testvéremhez csak vendégségbe kéne elmennem.

A legnagyobb bajom az, hogy előfordul, hogy az utcán vagy a buszon kiszemelek magamnak egy olyan lányt, aki tetszik nekem, viszont általában az van, hogy ő vagy a külső ülésre ül, vagy pedig a mellette levő ülésre rakja a táskáját, sőt még rám is szokott szólni. Bár sem a kor, sem az állapot nem látszik rajtam, de azt el tudom képzelni, hogy a csajok ezt azért csinálják, mert nem akarnak egy 45 éves, autista fiú mellett ülni.

2022. aug. 18. 13:46
 118/393 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak belemagyarázod. Az emberek el vannak egymástól idegenülve és tartják a távolságot amikor csak lehet. Sokan nem nézik jó szemmel, ha egy idegen ember a privát szférájába mászik, és kéretlenül még nyomulni is kezd. A tömegközlekedési eszköz egy kényszerhelyzet, nem jó kedvéből használja az ember, amikor össze van zárva idegenekkel egy kis térbe és el kell viselni az utat. Nem várható el egy buszon, hogy ha bárki mellé leülsz, ő majd nyitott lesz az ismerkedésre, hiszen nem azért van ott.
2022. aug. 18. 13:53
 119/393 anonim ***** válasza:
100%
117: Buszon, villamoson, vonaton, metrón stb. nem lehet ismerkedni nem erre van kitalálva. Vannak olyan helyek, helyzetek ahol lehet ismerkedni. De az nem az a hely. És most már végleg nem értem a kérdésedet.
2022. aug. 18. 15:42
 120/393 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, ez a másik, hogy ezt szajkózza, hogy a buszon kiszemel egy csajt és azok nem akarnak vele "ismerkedni". Van egy néhány hülye szavajárása, ez az egyik. Persze hogy nem lehet érteni a kérdését, szerintem ő sem érti saját magát :)
2022. aug. 18. 17:44
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!