Ez a táp megfelel?
Ez a tápot néztem ki a következő konfighoz:
Core i5 2500
Kingmax 16gb 1600mhz
gigabyte 6950
2 db winchester
1db SSD és ventilátorok
Jelenleg még nem így néz ki a konfigom, de így fog kinézni majd jövőre valamikor miután teljesen befejezem a fejlesztését. A tápra viszont már most is szükségem van, tehát megvehetem, bőven elég lesz?
Kisebbet nem szeretnék, nem szeretném kicentizni, tehát csak arra lennék kíváncsi, hogy ez elég lesz-e
Köszönöm
Hát az maga az architektúra amire a CPU épül, pl Intelnél a Sandy Bridge, AMD-nél Bulldozer stb...
Első sorban ez határozza meg a teljesítményét.
Király Zoli észlény is feltűnt...
Ezen kívül egyebet is hozzá tudsz tenni?
Nem? Akkor köszönjük a hasznos információt!
Persze, hogy ismernek, ezekkel vigyázni kell.
Szemtanúja voltam egy vitának, amikor egy informatikus kis csaj(Margitocska) kiosztott egy panda péter nevezetü nagyokost, és hart.
Erre fel letiltatták azzal az ürüggyel, hogy megsértette őket. Különben teljesen helyénvaló tanácsot adott, és megpróbálta megértetni, hogy az ő összeállítása a jó. Lehet, hogy egy kicsit elvetette a sulykot Margitocska, de a panda péteréktől, is ugyan olyan hangnemben kapta vissza.Számomra érthetetlen, egyesek mit meg nem tudnak tenni.
Zoli: na idefigyelj, ad1: hülyeségeket beszélt (ahogy te is). ad2: nem mi rakattuk ki, hanem ő rakatta ki saját magát azzal a viselkedéssel, amit tanúsított. szóval jó lenne ha te is még azelőtt befejeznéd a pocskondiázást mielőtt a modik észreveszik.
Richárd: nekem semmi bajom nincs veled, tényleg, viszont jó lenne belátnod, hogy tévedsz, nincs igazad.
és szívatásról itt szó sincs, egyszerűen csak nem lehet elmenni néha a baromságok mellett, amiket írni tudsz. ha okosakat írnál, helyeselnék (mint ahogy szoktam is itt az oldalon).
Simon Richard
Szia! veled úgy nekem sincs bajom kissé elvetetted a poén súlykot oké.
Király Zoli:
Szia te drága! Sokáig csinálod ezt? Teheted! Már pü-be megírtam hogy volt, de látom olvasni és értelmezni egyszerre, de még külön-külön se megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!