Jelenleg még nem így néz ki a konfigom, de így fog kinézni majd jövőre valamikor miután teljesen befejezem a fejlesztését. A tápra viszont már most is szükségem van, tehát megvehetem, bőven elég lesz?
Kisebbet nem szeretnék, nem szeretném kicentizni, tehát csak arra lennék kíváncsi, hogy ez elég lesz-e
Jelenleg hogy szállingóznak az APU-k és egyre kisebb csík széllességgel dolgoznak a gyártók nem hinném hogy kéne a revolution.
2011. dec. 1. 14:16
42/107 anonim válasza:
OK, hogy ne legyen ebből baj, majd legközelebb utánanézek a wikipédián, nehogy véletlen 99% alatti helyességű választ adjak (mintha más csupa 100-ast mondana, mindent tökéletesen...).
2011. dec. 1. 17:11
43/107 Panda Péter válasza:
úgy látszik, még mindig nem érted, hogy mi a gond. az a gond, hogy gőződ sincs, hogy mi várható a jövőben fogyasztás terén.
2011. dec. 1. 18:48
44/107 anonim válasza:
"mintha más csupa 100-ast mondana, mindent tökéletesen"
Ez igaz nem vagyunk tökéletesek. Stephen Hawking se az.
"majd legközelebb utánanézek a wikipédián, nehogy véletlen 99% alatti helyességű választ adjak"
Az a fájó igazság hogy ezzel a gondolat menettel az 50-t se ütötted meg.
2011. dec. 1. 19:05
45/107 anonim válasza:
Nyugi, már megyek lefelé! Nemsokára már a 20 sem lesz meg, ezért utálom ezt a szaros oldalt, csakhát ha szükségem van infóra, itt teszem fel a kérdést. Persze nem sokáig, inkább wikipédiázok.
2011. dec. 1. 22:36
46/107 anonim válasza:
MaXXeGee-nek igaza van. Mindenki kinyílváníthatja a véleményét, nem muszáj egyből egymás torkának ugrani. Mellesleg már mondtam, én a RAM-ot és a CPU-t és egyebet egybeszámoltam. Általában mikor elkezdek írni, el is felejtem, hogy addig mit írtam, és csak simán kidobom azt a nyamvadt választ. Felőlem értékeljétek -100%-ra a választ, tökmindegy, mint mondtam én csak pofázok és kész, mert hogy van hozzá JOGOM. Többet hozzám ezen a kérdésen senki ne kommenteljen, mert nem érdekel és nem fogom megnézni..............................
2011. dec. 1. 22:43
47/107 Panda Péter válasza:
ha NEM értesz hozzá, akkor NE tanácsolj másoknak egy hót felesleges, hót drága tápot. köszöntem.
2011. dec. 1. 22:52
48/107 anonim válasza:
Lehet sértődni nyugodtan meg, hidd el nem te vagy az első ilyen. Az meg hogy kérdésed van nyugodtan tedd fel tegnap is szépen megkaptad a választ nem?
Abban viszont Panda Péternek igaza van hogy:
"ha NEM értesz hozzá, akkor NE tanácsolj másoknak egy hót felesleges, hót drága tápot. köszöntem."
2011. dec. 1. 22:56
49/107 anonim válasza:
Már muszáj voltam belepofázni: EGYÁLTALÁN NEM SÉRTŐDÖK!!! Normális választ akartok? Ajánlom a: Point of View Tagan 650W-ot, esetleg a CORSAIR Builder Series CX600W V2-őt, vagy elég ide egy LCPOWER LC6550B 550W PFC.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!