Ez a táp megfelel?
Figyelt kérdés
Ez a tápot néztem ki a következő konfighoz:
Core i5 2500
Kingmax 16gb 1600mhz
gigabyte 6950
2 db winchester
1db SSD és ventilátorok
Jelenleg még nem így néz ki a konfigom, de így fog kinézni majd jövőre valamikor miután teljesen befejezem a fejlesztését. A tápra viszont már most is szükségem van, tehát megvehetem, bőven elég lesz?
Kisebbet nem szeretnék, nem szeretném kicentizni, tehát csak arra lennék kíváncsi, hogy ez elég lesz-e
Köszönöm
2011. nov. 29. 17:25
1/107 A kérdező kommentje:
Fontos, hogy az esetlegesen tuning is beleférjen, emiatt se szeretném kicentizni
2011. nov. 29. 17:27
2/107 anonim válasza:
Jó, de hány Watt-os? Milyen típus? Azt nem írtad!
4/107 MaXXeGee válasza:
Most vagy én vagyok a vak, vagy nem írtad le milyen tápot szeretnél :D
5/107 A kérdező kommentje:
Igen nem jelenítette meg a linket, de előbb már linkeltem, 3. hozzászólás
2011. nov. 29. 17:30
6/107 A kérdező kommentje:
CHIEFTEC CTG-600-80PB 600W
2011. nov. 29. 17:32
7/107 MaXXeGee válasza:
Én inkább innen válogatnék, ha már ennyit költök gépre, legyen biztonságosan megtáplálva, ne csak ellátva:
9/107 anonim válasza:
MaXXeGee:
Ne beszélj már hülyeséget, a Chieftec CTG mióta nem biztonságos? Minek költsön annyit egy tápra feleslegesen?
10/107 MaXXeGee válasza:
Majd ha végig égette a jó drága Configot, tarts te a hátad amiért én hülyeséget beszélek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!