Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a táp megfelel?

Ez a táp megfelel?

Figyelt kérdés

Ez a tápot néztem ki a következő konfighoz:

Core i5 2500

Kingmax 16gb 1600mhz

gigabyte 6950

2 db winchester

1db SSD és ventilátorok

Jelenleg még nem így néz ki a konfigom, de így fog kinézni majd jövőre valamikor miután teljesen befejezem a fejlesztését. A tápra viszont már most is szükségem van, tehát megvehetem, bőven elég lesz?

Kisebbet nem szeretnék, nem szeretném kicentizni, tehát csak arra lennék kíváncsi, hogy ez elég lesz-e

Köszönöm

2011. nov. 29. 17:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/107 anonim ***** válasza:
Lehetséges valakit kitíltani innen? Én azt hittem, hogy csak magunkat lehet, ha olyat írunk, ami a szabályzatnak nem felel meg.
2011. dec. 3. 13:31
 92/107 anonim ***** válasza:
Mellesleg nekem sincs bajom veletek, csak valami hülyeségen felhúztam magam és itt vezettem le. A káromkodásért már elnézést kértem. :D
2011. dec. 3. 13:33
 93/107 Panda Péter ***** válasza:
91%

nem, kitiltatni nem lehet senkit. a modiknak tudod jelenteni az olyan választ, ami valamelyik alapelvet sérti, esetleg provokáló, személyeskedő. ők azt vagy törlik, vagy nem, vagy figyelmeztetik az íróját, vagy nem.

egy figura volt, aki folyamatosan provokált, személyeskedett velem (és nem csak velem), és ezt annyi kérdésnél tette meg (valamint többszöri felszólítás ellenére sem fejezte be), hogy a modik kitették. ez nem hiszem, hogy bármilyen szinten az én hibám.

2011. dec. 3. 13:48
 94/107 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem mondtam hogy a te hibád volt, cak megkérdeztem, hogy lehet-e valakit kitíltani. Szóval a Modik a te kérésedre nem tíltanak ki senkit, csak akkor, ha gubanc van vele.
2011. dec. 3. 15:49
 95/107 anonim ***** válasza:
90 válasz, 10 oldalra való cucc! Szinte rekord, bár a nagy része csak értelmetlen vita. Attól még elég sok. Király!
2011. dec. 3. 15:51
 96/107 Panda Péter ***** válasza:
87%

linkeljed csak!

mert aztán az iponon mennyi HC user van... alvin hozzáértését aláírom, de ő a Ph-ról indult :P

2011. dec. 3. 17:10
 97/107 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy hát iponon az a KiPetya akinek nincs fogalma egyáltalán a GX450-ről, de jártatja a száját tényleg megbízható forrás. A gép vitában te meg kis barátod akit innen dobtak egy nv chipsetes lapot vetetett volna meg egy DDR3 memóval szerelt HD5670-t szóval csodás.
2011. dec. 3. 17:17
 98/107 Panda Péter ***** válasza:
ne foglalkozz vele Hart, talán megunja, ha levegőnek nézzük. én már azt is megkockáztatom, hogy ez a fick
2011. dec. 3. 17:22
 99/107 Panda Péter ***** válasza:
87%

ne foglalkozz vele Hart, talán megunja, ha levegőnek nézzük. én már azt is megkockáztatom, hogy ez a fickó egy és ugyanaz mint akit kiraktak, csak visszaregelt hogy engem/minket szívasson.

Király Zoli: eddig direkt nem tettem meg, de most jelentettem a modiknak amit itt művelsz. ha nem szándékozod kirakatni magadat az oldalról, azt ajánlom vegyél vissza. ha pedig megkérdőjelezed a hozzáértésemet, azt támaszd alá példákkal, mert anélkül csak szánalmas, üres locsogás.

2011. dec. 3. 17:22
 100/107 anonim ***** válasza:

Igazad van Péter.

Nem idegelem magam egy ilyen kis p*cs*n.

2011. dec. 3. 17:24
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!