Ez a táp megfelel?
Ez a tápot néztem ki a következő konfighoz:
Core i5 2500
Kingmax 16gb 1600mhz
gigabyte 6950
2 db winchester
1db SSD és ventilátorok
Jelenleg még nem így néz ki a konfigom, de így fog kinézni majd jövőre valamikor miután teljesen befejezem a fejlesztését. A tápra viszont már most is szükségem van, tehát megvehetem, bőven elég lesz?
Kisebbet nem szeretnék, nem szeretném kicentizni, tehát csak arra lennék kíváncsi, hogy ez elég lesz-e
Köszönöm
EnerMax?
A túlárazottság csúcsa.
Amúgy bírom nemrég még a revolution 85+-t akartad itt ajánlani most meg már HKC/Codegen stb. szinten vagy.
A saját gépeimben ez a 7. ha jól számolom, ha ismerősök gépet is beleszámolom akkor jóval 10 fölött.
Volt már a kezem között pl Codegen, Mercury, több féle Chieftec, Delta, Deer, most meg egy Corsair-em van. És te?
Én magam kb 10-et.
Pontosabban szervizes ismerősömmel lógtunk sokat együtt és segítettem neki néhányszor.
kedves Richard szerintem ne járasd le magad ennél is jobban.
egyébként pedig NEM, NEM MINDEGY hogy miket írsz, mert lehet hogy szerencsétlen kérdező a te tanácsodra megveszi a rohadt drága és felesleges enermaxot.
Simon Richard te idióta vagy b+...
Ezerszer írtuk le, hogy egy tizenpárezres FSP vagy Chieftec táppal is ugyanolyan biztonságosan fog menni a gépe mint egy rohadt drága Enermax-al, de nem, te nem vagy képes felfogni...
Írsz össze vissza, egyik percben még a Codegen is jó, aztán már csak az Enermax... Vagy szart vegyen, vagy jót de rohadt drágán, a kettő között ugye nincs alternatíva, ami jó táp jó áron, áá hogy is lenne. Pont csak azokat hagyod ki amiket az épeszű ember vesz, és fennhangon beszéled a saját értelmetlen baromságaidat...
Ne válaszolj, nem vagyok kíváncsi a véleményedre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!