Ez a táp megfelel?
Ez a tápot néztem ki a következő konfighoz:
Core i5 2500
Kingmax 16gb 1600mhz
gigabyte 6950
2 db winchester
1db SSD és ventilátorok
Jelenleg még nem így néz ki a konfigom, de így fog kinézni majd jövőre valamikor miután teljesen befejezem a fejlesztését. A tápra viszont már most is szükségem van, tehát megvehetem, bőven elég lesz?
Kisebbet nem szeretnék, nem szeretném kicentizni, tehát csak arra lennék kíváncsi, hogy ez elég lesz-e
Köszönöm
MaXXeGee hát pedig hülyeségeket beszélsz, a CTG teljesen biztonságos.
és az 500-as is elég.
És a válaszod egy fél év múlva a tuning után is garantálni tudod, ... ? Vagy ha mégsem beszéltem hülyeséget, te pótolod a full configot, ezúttal egy "jó táppal" ? :D
Panda Péter Garancialevél :P
MaXXeGee:
És ha fél év múlva is gond nélkül viszi a Chieftec akkor kifizeted nekem azt az összeget amennyivel drágább az FSP Aurum?
Egyébként meg i5 2500-at nehezen fog tuningolni, ha nem K-s...
Ébredj már fel ember, nem egy Codegen vagy LC Power tápról beszélünk, hanem egy Chieftec CTG-ről...
Még annyit tennék hozzá, hogy a HD6950 egy tuningolt i7 920 (ami sokkal többet fogyaszt mint az i5 2500) meg 3x2GB RAM-os gépben fogyasztott 325W-ot:
De ebben az is benne van amit a táp elfűt, vagyis a konfig valós fogyasztása bőven 300W alatt van, terhelve!
Úgyhogy a CTG500 is több mint elég, még jó sok tartalék is van benne.
MaXXeGee
Hogy megértsd igazuk van.
Nem hasra ütés szerűen ajánlanak CTG-t ha nem azért mert egy megbízható jó táp.
Tudjátok, ez az oldal nem arról szól, hogy kinek van igaza és kinek nincs. Mindenki a saját véleményét, tapasztalatait osztja meg, amiből a kérdező leszűri a számára megfelelő konzekvenciát. Hogy ebből mi szűrhető le? Az én álláspontom, ami annyi, hogy ha ennyit költök egy rendszerre, nem a tápon fogok spórolni. És itt vitatkozhatunk elhasznált vagy el nem használt Wattokról, névleges vagy valós teljesítményekről. Én leírtam erről a véleményem.. akinek erre a "hülyézés" a válasza, ahhoz meg csak gratulálni tudok.
Vélemény, a sajátom, nem kell hogy tetsszen csak fogadd el, hogy más mint a tiéd.
Aztán nyugodtan lepontozhatsz, és legyél kicsinyes ... én azért járok fel ide, hogy segítsek azoknak akiknek tudok, nem azért hogy 10-20 wattokról vitatkozzak, bizonygatva a saját igazam (esetlegesen mások kárára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!