Jelenleg még nem így néz ki a konfigom, de így fog kinézni majd jövőre valamikor miután teljesen befejezem a fejlesztését. A tápra viszont már most is szükségem van, tehát megvehetem, bőven elég lesz?
Kisebbet nem szeretnék, nem szeretném kicentizni, tehát csak arra lennék kíváncsi, hogy ez elég lesz-e
Hát én se a tietekre! Azt vegyen a kérdező amit AKAR! Nekem is mindegy. És mégvalami: ha kell kismilliószor írom le, hogy AZT IROK AMIT AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. dec. 2. 20:27
72/107 anonim válasza:
"Mellesleg, csak kijelentem, és ISMÉTLEM (már vagy ezerszer), nekem igazam van"
NINCS! Azt még elmondom hogy CPU-nál nem az órajel a fontos.
Amúgy ne más pénzét szórd FELESLEGESEN.
Add oda a kérdezőnek a különbözetet és akkor már veheti is azt.
2011. dec. 2. 20:31
73/107 anonim válasza:
Azt még elfelejtettem, hogy ha lenne rá pénzem, magam venném meg neki azt a K.RVA EnerMax-ot, méghozzá mosolyogva! B.SZDMEG!!!!!!!
2011. dec. 2. 20:31
74/107 anonim válasza:
Hány éves vagy öcsi? Az őszintét!
Amúgy pszichológus látott már?
2011. dec. 2. 20:35
75/107 anonim válasza:
Hart, nem neked szólt a B.SZDMEG, hanem a névtelennek. És neki üzenem, nem te vagy a kérdező így nem érdekel mire vagy kíváncsi. Tudjátok mit? Soha még ennyit nem foglalkoztam egy szaros kérdéssel. És még senki nem ment ennyire az idegemre. Szóval azt vegyen a kérdező, amit csak ajánlotok, nekem mindegy!!!! Kérdező: amit mondok az szar, tehát semmit ne fogj fel abból amit eddig írtam. Vegyél amit akarsz, de ne EnerMax-ot. Minden jó, cak az nem. Szóval hallgass rájuk, mert én csak 1 DB istenverte táppal találkoztam, így semmit nem számít a válaszom. Merthogy nem értek hozzá. Mellesleg Hart: egy CPU-nál 3 dolog számít: Órajel, Cache, magok száma (a gyorsaság miatt).
2011. dec. 2. 20:37
76/107 anonim válasza:
"Mellesleg Hart: egy CPU-nál 3 dolog számít: Órajel, Cache, magok száma (a gyorsaság miatt)"
Elvagy megint tévedve. Az architektúrális felépítésről hallottál már? Órajel nagyon elhanyagolható ahogy lassan a magok száma is.
2011. dec. 2. 20:40
77/107 anonim válasza:
Amúgy meg őszintén hány éves vagy?
2011. dec. 2. 20:45
78/107 anonim válasza:
Na? Most már OK? Ez nekem nem éri meg. Én próbálok normálisan normális választ adni, de ti támadtok megállás nélkül. Ez nekem nem éri meg. Szaros 5 pontért próbálok értelmes választ adni, csakhogy feljebb kerüljek a toplistán. De már nem érdekel. Eleget szivattatok, már unom. Se pont, se semmi nem kell. Igaz, néha piszkosul el tudom viccelni a kérdést, az EnerMax is a humoromhoz tartozott. Egyáltalán nem gondoltam komolyan, mert szerintem is túlárazott minőségi cucc. Szóval megveheti a kérdező amelyiket akarja, de az EnerMaxot nem ajánlom. Csak azért erőlködtemm ezzel a fölöslegesen nagy teljesítményű táppal, mert ahhoz volt kedvem. De már nincs kedvem az igazam, bizonygatni, mert nincs igazam. Nektek van igazatok, és ezzel leszállhattok rólam. Ha valami véletlen folytán találkoztok velem egy másik kérdésnél, és esetleg hülyeséget írok, észre se vegyetek.
2011. dec. 2. 20:47
79/107 anonim válasza:
Mégvalami: 18. És bármennyire néztek idiótának, nem ilyen vagyok, csak piszkosul fel tudom húzni magam. Minden szál cigi 15 perccel rövidíti meg az életet. Minden egyes perc felhúzott állapotban napokat vesz el az életből. Már miért érné meg nekem ezen a kérdésen filózni...
2011. dec. 2. 20:51
80/107 anonim válasza:
Még annyit, hogy nem itt húztam fel magam. Egyik rossz tulajdonságom. Felhúzom valamin magam, aztán a neten vezetem le. Most ahogy átolvasgattam a válaszaimat, elég hülyén érzem magam. Ja és bocs mindenkitől, akivel káromkodtam. Nem mondom, hogy véletlen volt és nem tehetek róla, mert barom vagyok és tehetek róla.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!