Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a táp megfelel?

Ez a táp megfelel?

Figyelt kérdés

Ez a tápot néztem ki a következő konfighoz:

Core i5 2500

Kingmax 16gb 1600mhz

gigabyte 6950

2 db winchester

1db SSD és ventilátorok

Jelenleg még nem így néz ki a konfigom, de így fog kinézni majd jövőre valamikor miután teljesen befejezem a fejlesztését. A tápra viszont már most is szükségem van, tehát megvehetem, bőven elég lesz?

Kisebbet nem szeretnék, nem szeretném kicentizni, tehát csak arra lennék kíváncsi, hogy ez elég lesz-e

Köszönöm

2011. nov. 29. 17:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/107 anonim ***** válasza:

"És a válaszod egy fél év múlva a tuning után is garantálni tudod, ... ? Vagy ha mégsem beszéltem hülyeséget, te pótolod a full configot, ezúttal egy "jó táppal" ? :D

Panda Péter Garancialevél :P"

Most téged idéztelek. Amúgy itt nem a saját véleményeddel van a gond ha nem azzal hogy rossz minőségnek tüntettél fel egy olyan tápot(ezt is leírod csak már nem akartam idézgetni) ami nem az. E mellett elmenni nem lehet hiszen a kérdező megvezetése. Amúgy az Aurum nem ér annyit mint amennyiért adják.

2011. nov. 29. 19:54
 22/107 Panda Péter ***** válasza:
87%
de öreg, itt nincs min vitatkozni. a CTG szakmai berkekben is elfogadottan minőségi, népszerű és ajánlott tápcsalád. te meg úgy állítod be ezzel a "nem érdmes spórolni a tápon" dumával (ami egyébként igaz), mintha valami codegen szintű szutyok lenne. holott nem az.
2011. nov. 29. 19:56
 23/107 anonim ***** válasza:
59%
Skacok, ne vitatkozzatok már! Inkább nekem legyen igazam, miszerint az EnerMax Revolution 85+ jó lesz a kérdezőnek. Mint már mondtam, ha megveszi, 10-20 évig nem fog a feje fájni tápügyben.
2011. nov. 29. 20:21
 24/107 anonim ***** válasza:
Szegény kérdező nem is ír kommentet, mert fél beleszólni. Gondolja hátha lelép ez a három okostojás, aztán majd jön egy nemvitatkozós fajta válaszoló...
2011. nov. 29. 20:24
 25/107 anonim ***** válasza:
Mellesleg Kérdező: miért használsz 2 winyót? A sebességért?
2011. nov. 29. 20:26
 26/107 anonim ***** válasza:

EnerMax Revolution 85+. Az kell a jó népnek.

Amúgy kérdező a konfig alá elég egy Chiftec CTG-500 is.

2011. nov. 29. 20:33
 27/107 Panda Péter ***** válasza:
87%

enermax revo? megőrültél? 1KW? minek?

tudod a hardverek fogyasztás nem feltétlenül nő. még most, 2011-ben is elég minden felsőkategóriás proci + szimpla GPU-s felsőkategóriás videókártyás géphez egy minőségi 400W-os táp. és ez nem fog változni, sőt, talán még csökkenhet is a játékos PC-k fogyasztása (ha elterjednek az APU-k, és a dVGA-k szerepe csökken).

ráadásul a revo rohadtul túlárazott. feleannyiért akár még meg is érhetné, de így biztosan nem.

2011. nov. 29. 20:38
 28/107 anonim ***** válasza:
50%
KB 145W proci+ 300W RAM+ 3-4 ventillátor+ 2 winyó, nameg az alaplap. Szóval nem azért, de szerintem jobb a több mint a kevesebb. Mellesleg nem úgy kell nézni hogy elég legyen, hanem sok is, mert akár egyik napról megváltozhat a kérdező kedve a másikra, és esetleg úgy gondolja, hogy jó lenne bele némi tuning (neon, világító ventik, meg egyéb cucc. Nameg nem az kell hogy bírja a táp a gépet, hanem hogy a gép bírja a tápot. Vagyis olyan táp kell, aminek a jövőbeli konfig meg se kottyan. Nem poénból írtam 1000W-ot, hanem azért, mert ha van rá kiadás, megvehetné, így ismétlem: 10-20 évig nem lenne gondja tápra, nameg jól jön a plusz.
2011. nov. 29. 21:57
 29/107 Panda Péter ***** válasza:
87%

öregem te nagyon el vagy tévedve... 300W RAM? ez komoly? egy brutál dupla GPU-s csúcsVGA zabál ennyit, de az is csak full loadon.

a neon, stb csicsák fogyasztása alig wattos nagyságrendű. ráadásul aki itt kérdezget az nem épp moddingos.

aki nem gondolkozik extrém (hangsúlyozom EXTRÉM) tuningban, és több GPU-s rendszer építésében, annak a büdös életbe nem kell 500W-nál több.

2011. nov. 29. 22:03
 30/107 anonim ***** válasza:
89%

Most hogy ezt elolvastam hát Simon Richard nagyon el vagy tévedve fogyasztásban. Amúgy az i5 2500 eszik 145W-t? Viccnek is rossz.

Amúgy ha szerinted ez így működik akkor a piacon miért van egyáltalán "kicsi" 400W-táp?

2011. nov. 29. 22:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!