Ez a táp megfelel?
Ez a tápot néztem ki a következő konfighoz:
Core i5 2500
Kingmax 16gb 1600mhz
gigabyte 6950
2 db winchester
1db SSD és ventilátorok
Jelenleg még nem így néz ki a konfigom, de így fog kinézni majd jövőre valamikor miután teljesen befejezem a fejlesztését. A tápra viszont már most is szükségem van, tehát megvehetem, bőven elég lesz?
Kisebbet nem szeretnék, nem szeretném kicentizni, tehát csak arra lennék kíváncsi, hogy ez elég lesz-e
Köszönöm
"És a válaszod egy fél év múlva a tuning után is garantálni tudod, ... ? Vagy ha mégsem beszéltem hülyeséget, te pótolod a full configot, ezúttal egy "jó táppal" ? :D
Panda Péter Garancialevél :P"
Most téged idéztelek. Amúgy itt nem a saját véleményeddel van a gond ha nem azzal hogy rossz minőségnek tüntettél fel egy olyan tápot(ezt is leírod csak már nem akartam idézgetni) ami nem az. E mellett elmenni nem lehet hiszen a kérdező megvezetése. Amúgy az Aurum nem ér annyit mint amennyiért adják.
EnerMax Revolution 85+. Az kell a jó népnek.
Amúgy kérdező a konfig alá elég egy Chiftec CTG-500 is.
enermax revo? megőrültél? 1KW? minek?
tudod a hardverek fogyasztás nem feltétlenül nő. még most, 2011-ben is elég minden felsőkategóriás proci + szimpla GPU-s felsőkategóriás videókártyás géphez egy minőségi 400W-os táp. és ez nem fog változni, sőt, talán még csökkenhet is a játékos PC-k fogyasztása (ha elterjednek az APU-k, és a dVGA-k szerepe csökken).
ráadásul a revo rohadtul túlárazott. feleannyiért akár még meg is érhetné, de így biztosan nem.
öregem te nagyon el vagy tévedve... 300W RAM? ez komoly? egy brutál dupla GPU-s csúcsVGA zabál ennyit, de az is csak full loadon.
a neon, stb csicsák fogyasztása alig wattos nagyságrendű. ráadásul aki itt kérdezget az nem épp moddingos.
aki nem gondolkozik extrém (hangsúlyozom EXTRÉM) tuningban, és több GPU-s rendszer építésében, annak a büdös életbe nem kell 500W-nál több.
Most hogy ezt elolvastam hát Simon Richard nagyon el vagy tévedve fogyasztásban. Amúgy az i5 2500 eszik 145W-t? Viccnek is rossz.
Amúgy ha szerinted ez így működik akkor a piacon miért van egyáltalán "kicsi" 400W-táp?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!