Hogyan kerülhetek be a F1-be?
Az az álmom, hogy a F1-be be kerüljek és tudom biztos HÜLYÉNEK néz mindenki, de a segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan kerülhetek be?..
Mindenki azt mondja ahoz pénz kell, de pontosan mire kell a pénz ha a tehetségem megvan hozzá és tudnék SZPONZOROKAT szerezni akkor minek a pénz?
Mert én nem új csapatot szeretnék csinálni a F1-ben hanem bekerülni és biztos ha legkissebb csapathoz is megyek azoknak is SZPONZORAI tudom most is a Caterham nem indul amerikában pénzügyi gondok milyat, de Borny Acleston próbálja a F1-egy egyenlővé tenni.
Előre is KÖSZÖNÖM a válaszokat.
Na-na! Ezt a stílust nem fogja tolerálni egyik csapat sem, a sajtósod majd jól tarkón vág, ha így beszélsz a nyilvánosság előtt is...
Egyébként mi volt a tárgyaláson? Közölték, hogy ha Alonso nyugdíjba megy akk jöhetsz? (Persze csak azért mert két ilyen kaliberű versenyző nem fér meg egy mezőnyben! És a csapattársa is emiatt nem lehetsz...)
off: Kedves utolsó válaszoló: Kicsit el van tévedve a gyerek, ne aggódj. "00Kati"-val már egy ideje elvittük poén-irányba a kérdést, mert a kiscsávó úgysem érti a dolgokat. Így legalább kölcsönösen jól szórakozunk. Mi rajta, ő meg... valószínűleg szintén magán... (De lehet, hogy egy lángelme és direkt csinálja, akk viszont nagyon ügyes, meg kell hagyni..)
Kedves kérdező,nekem olyanom nincs,én lány vagyok.. XD
Lehet csak jót szórakozik,úgy röhög magában,mint én most.. :D :P
És melyik csapathoz szeretnél menni..? :D :P
Baumgartner Zsolttal vedd fel a kapcsolatot,Ő biztosan tudna segíteni...XD
Ja ő biztosan tudna sekíteni és biztosan szívesen is SEGÍTENE.
Egyébként már felvettem a kapcsolatot az ORSZÁG EGYIK LEGJOBB VERSENYZŐJÉVEL AKI MAJD NEM A VB-re IS KIJUTOTT.
ÉS TUDOM,HOGY VÁ ÉS MIKOR KELL MENNEM.
Ööö... el kell hogy keserítselek én is lány vagyok.
És igen, nagyon jól szórakozom, de ez a kérdés már eleve egy vicc volt. Vagy nem?? :O Te komolyan gondoltad? De édes... *.* xDD
Egyébként egy értelmes mondatot ha sikerülne összeraknod drága kérdező, az már hatalmas előrelépés lenne...
És hát kívánom, hogy olyan sikereket érj el mint Zsolti bá' :DD (Viccen kívül, azért mégiscsak volt egy vb pontja!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!