Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hogyan kerülhetek be a F1-be?

Hogyan kerülhetek be a F1-be?

Figyelt kérdés

Az az álmom, hogy a F1-be be kerüljek és tudom biztos HÜLYÉNEK néz mindenki, de a segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan kerülhetek be?..

Mindenki azt mondja ahoz pénz kell, de pontosan mire kell a pénz ha a tehetségem megvan hozzá és tudnék SZPONZOROKAT szerezni akkor minek a pénz?

Mert én nem új csapatot szeretnék csinálni a F1-ben hanem bekerülni és biztos ha legkissebb csapathoz is megyek azoknak is SZPONZORAI tudom most is a Caterham nem indul amerikában pénzügyi gondok milyat, de Borny Acleston próbálja a F1-egy egyenlővé tenni.

Előre is KÖSZÖNÖM a válaszokat.

2014. okt. 29. 08:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/212 anonim ***** válasza:
Írd már le, hogy honna veszed hogy egy őstehetség vagy!
2014. dec. 2. 20:54
 52/212 A kérdező kommentje:
Az ANYÁDBÓL.
2014. dec. 3. 06:24
 53/212 anonim ***** válasza:

Na-na! Ezt a stílust nem fogja tolerálni egyik csapat sem, a sajtósod majd jól tarkón vág, ha így beszélsz a nyilvánosság előtt is...

Egyébként mi volt a tárgyaláson? Közölték, hogy ha Alonso nyugdíjba megy akk jöhetsz? (Persze csak azért mert két ilyen kaliberű versenyző nem fér meg egy mezőnyben! És a csapattársa is emiatt nem lehetsz...)

off: Kedves utolsó válaszoló: Kicsit el van tévedve a gyerek, ne aggódj. "00Kati"-val már egy ideje elvittük poén-irányba a kérdést, mert a kiscsávó úgysem érti a dolgokat. Így legalább kölcsönösen jól szórakozunk. Mi rajta, ő meg... valószínűleg szintén magán... (De lehet, hogy egy lángelme és direkt csinálja, akk viszont nagyon ügyes, meg kell hagyni..)

2014. dec. 3. 18:39
 54/212 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM, DE TÉNYLEG ILYEN FA.SZ. MINT TI MÉG NEM NAGYON LÁTTAM/HALLOTTAM SZÓVAL KÖSZÖNÖM.
2014. dec. 3. 20:47
 55/212 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,nekem olyanom nincs,én lány vagyok.. XD

Lehet csak jót szórakozik,úgy röhög magában,mint én most.. :D :P

És melyik csapathoz szeretnél menni..? :D :P

Baumgartner Zsolttal vedd fel a kapcsolatot,Ő biztosan tudna segíteni...XD

2014. dec. 3. 21:10
 56/212 A kérdező kommentje:

Ja ő biztosan tudna sekíteni és biztosan szívesen is SEGÍTENE.

Egyébként már felvettem a kapcsolatot az ORSZÁG EGYIK LEGJOBB VERSENYZŐJÉVEL AKI MAJD NEM A VB-re IS KIJUTOTT.

ÉS TUDOM,HOGY VÁ ÉS MIKOR KELL MENNEM.

2014. dec. 4. 15:59
 57/212 anonim ***** válasza:

Ööö... el kell hogy keserítselek én is lány vagyok.

És igen, nagyon jól szórakozom, de ez a kérdés már eleve egy vicc volt. Vagy nem?? :O Te komolyan gondoltad? De édes... *.* xDD

Egyébként egy értelmes mondatot ha sikerülne összeraknod drága kérdező, az már hatalmas előrelépés lenne...

És hát kívánom, hogy olyan sikereket érj el mint Zsolti bá' :DD (Viccen kívül, azért mégiscsak volt egy vb pontja!)

2014. dec. 4. 16:06
 58/212 anonim ***** válasza:
Kivel??
2014. dec. 4. 16:08
 59/212 anonim ***** válasza:
(vetted te fel a kapcsolatot?)
2014. dec. 4. 16:09
 60/212 A kérdező kommentje:
Az egyik VÁLASZOLÓVAL a Facen. És megbeszéltünk MINDENT.
2014. dec. 4. 16:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!