Melyik edzéssel kerülhetek a régi formámba?
Figyelt kérdés
46 éves anyuka vagyok, és régóta nincs időm magammal foglalkozni. Elszomorít a látvány, amikor a tükörbe nézek, a közérzetem is rossz emiatt. Amikor egyszer elszántam magam arra, hogy kipróbáljak egy edzésprogramot, azonnal abba kellett hogy hagyjam, mert a csípőm iszonyatosan fájt.
Gyakran azt hiszem, nincs remény, mert rengeteg fitnesztervet kipróbáltam már, de egyiket sem bírtam.
Nem tudnátok olyan mozgásformát ajánlani, ami nagyon nem megerőltető, de hatásos? előre is köszönöm! (pl.: jóga, pilates, stb. tabu. A hajlongás lehetetlen)
2013. júl. 6. 17:56
1/1 anonim válasza:
Én elsősorban könyveket ajánlok!A könyvekből megtudhatod h melyik az a sport amivel leginkább eltudod magad foglalni.Amit én aljánlok neked az a Futók kézikönyve című könyv!Nem csak futással kapcsolatos dolgokról szól hanem leírja a hejes edzést hogyan melegíts be ezdéstervek sőt még étrendet is ír h melyik a legobb ételek!annyit elárulok h ha sportolni akarsz akkon nagyon fontos az h előtte bemelegíts kb 10-15 percet nyújts mielőtt sportolnál illetve mielőtt lefekszel felkelsz néha még olykor is amikor semmi más dolgod sincs.ha edzőgépet ajánlanák akkor a Keresztedzőgépet ajánlom!hihettelen jó kedvet és fizikumot ad!azmellet ajánlom a bicajozást illetve az úszást(ha van rá pénzed hétvégenként menny el termálfüdőbe és ússzál sokat illetve sósvízbe áztasd magad nagyon jó közérzetet ad és tísztítja a testet lelket egyaránt)!de nagyon óvatosan kezd az edzéseket.a csípőd is valószínű azért fájdult meg mert röktön belecsaptál a közepébe.olyan aki több éve nem mozok rendesen az könnyen megsérülhet ezt ne felejtsd el és ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!