Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hogyan kerülhetek be a F1-be?

Hogyan kerülhetek be a F1-be?

Figyelt kérdés

Az az álmom, hogy a F1-be be kerüljek és tudom biztos HÜLYÉNEK néz mindenki, de a segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan kerülhetek be?..

Mindenki azt mondja ahoz pénz kell, de pontosan mire kell a pénz ha a tehetségem megvan hozzá és tudnék SZPONZOROKAT szerezni akkor minek a pénz?

Mert én nem új csapatot szeretnék csinálni a F1-ben hanem bekerülni és biztos ha legkissebb csapathoz is megyek azoknak is SZPONZORAI tudom most is a Caterham nem indul amerikában pénzügyi gondok milyat, de Borny Acleston próbálja a F1-egy egyenlővé tenni.

Előre is KÖSZÖNÖM a válaszokat.

2014. okt. 29. 08:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/212 A kérdező kommentje:
Annyival támogatna?
2014. okt. 30. 16:04
 22/212 anonim ***** válasza:
88%

Te nagyon nem vagy észnél, ez már nem vicces, idegesítő.

A PDVSA Maldonadót támogatja, mert hogy a cég venezuelai, ahogyan a versenyző is. Nekünk NINCS ilyenünk ÉRTED??? NINCS szponzor aki milliárdokat költene egy versenyzőre, aki még csak egy formulaautós szériába sem került be. Magyarországon mi támogatna TÉGED? A Szentkirályi ásványvíz? vagy a Boci csoki?? Habár már az sem magyar egy jó pár éve.

Ajánlom neked, hogy 4-5 év múlva nézd meg ezt a kérdésed, akkor majd láthatod hogy milyen "okos" voltál.

2014. okt. 30. 17:25
 23/212 A kérdező kommentje:
Marha okos, vagy onnan
2014. okt. 30. 21:02
 24/212 anonim ***** válasza:

Te hány éves vagy hogy ennyire sötét vagy? 5 évesen tudtam hogy még ha kib#szott tehetséges is lennék, olyan tehetségem lenne, ami mondjuk minden 500 ezredik embernek van, akkor is magyarként szinte lehetetlen lenne bekerülnöm, mert alapból milliárdosnak kell lenni hozzá, kapcsolatok kellenek, szponzorok, és hogy szponzoráljanak, elkell kezdened valahol, ráadásul rohadtul korán, szóval ha most vagy 13, akkor már lekéstél róla. Ha mondjuk 5 évesen befektet a családod milliókat éveken keresztül abba, hogy te gokartozgathass (kb. 0 ft haszonnal) és kiderül rólad ott hogy őstehetség vagy (amire 0,00000000000000001% esély van) akkor később mehetsz formaautós kategóriákba, és ha ott is nagyon tehetséges vagy, akkor talán van esélyed bekerülni, szponzort találni és némi pénzt keresni vele.

Jól mondta az egyik válaszoló, a Real-ba könnyebb bekerülni, mert oda nem kell gazdagnak lenned, bár őstehetség, rengeteg munka, max. 6 éves kortól való rendszeres, profi futballképzés azért oda is kell, de a pénz elhanyagolható. Viszont ide muszáj pénz, kapcsolatok, szponzor stb.

És tényleg ne szaladjunk előre, kezdjük ott hogy hány éves vagy? Versenyeztél már Gokart szériákba vagy vmi? Ha 13 vagy és nem, akkor már alapból esélytelen, de ha 6 éves vagy és kőgazdagok vagytok akkor kezdj el gokartozgatni és ha őstehetség vagy, rengeteg dolgozol és megvannak a megfelelő kapcsolataid, szponzoraid akkor talán van némi esélyed.

2014. nov. 8. 18:06
 25/212 anonim ***** válasza:
90%
Elfelejtettem írni hogy plusz még egy jó adag szerencse is kell, ahhoz hogy bekerülj, vagy ha bekerülsz akkor olyan csapathoz kerülj ahol nem 1-2 évet mész az utolsó helyek egyikén hanem van némi esélyed 1-2 pontot elcsípni. Nagyon sok pilótának lehetett volna sokkal eredményesebb karrierje, rengeteg ember van aki csomó munkát, pénzt beleőlt mellé pedig rohadt tehetséges volt és mégse jutott be az F1-be. De van aki meg annyira nem is tehetséges mint Villeneuve, de megkapja Newey szuperjárgányát és világbajnok lesz, aztán kiderül róla, hogy egy közepes versenyző az F1-be.
2014. nov. 8. 18:11
 26/212 A kérdező kommentje:
13
2014. nov. 10. 20:30
 27/212 anonim ***** válasza:
100%
eszed alapján letagadhatsz vagy 6ot :D
2014. nov. 10. 21:28
 28/212 anonim ***** válasza:

naszóval. Fernando Alonso 13 évesen nyerte meg először a spanyol gokart bajnokságot.

te ültél már gokartban? nem a vidámparkiban, hanem igazi versenygokartban?

2014. nov. 10. 21:31
 29/212 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Láttál te már egyáltalán F1-es versenyt? Ha csak egyetlen évet végigkövettél volna már jócskán tudnád mekkora hülyeséget kérdezel. Ezt csak azért tartom furának, mert ha annyira elszánt lennél (nem csak ilyen mérhetetlenül értetlen) akkor talán érdekelne is a sport (esetleg annyira h meg is nézd a versenyeket, kövesd a híreket stb...)

Azon kívül, hogy azok a srácok, (akiket ez alapján feltételezem nem is ismersz) akik ott ülnek azokban az autókban nem csak hogy 3 éves korukban kezdték a gokartozást, de valószínűleg az első emlékeik is f1-es versenyekhez köthetők, ahogy a tv-ben/helyszínen nézik a versenyt. Az egész életük erről szól, hihetetlen sportemberek, elképesztő műszaki ismeretekkel meg ehhez hasonlók.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehet, hogy nem úgy kéne erre tekintened, mint valami olyan "munkára" ahol nem kell dolgozni, csak kocsikázni és mellé milliárdokat keresni...

A többit pedig már elmondták az előttem szólók...

2014. nov. 11. 17:48
 30/212 A kérdező kommentje:
Én nem úgy tekintek rá mint valami KOCSIKÁZÁSRA. Én komolyan venném. És igen ültem már GOKARTBAN.
2014. nov. 11. 19:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!