Hogyan kerülhetek be a F1-be?
Az az álmom, hogy a F1-be be kerüljek és tudom biztos HÜLYÉNEK néz mindenki, de a segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan kerülhetek be?..
Mindenki azt mondja ahoz pénz kell, de pontosan mire kell a pénz ha a tehetségem megvan hozzá és tudnék SZPONZOROKAT szerezni akkor minek a pénz?
Mert én nem új csapatot szeretnék csinálni a F1-ben hanem bekerülni és biztos ha legkissebb csapathoz is megyek azoknak is SZPONZORAI tudom most is a Caterham nem indul amerikában pénzügyi gondok milyat, de Borny Acleston próbálja a F1-egy egyenlővé tenni.
Előre is KÖSZÖNÖM a válaszokat.
Nem nagyon fog menni gyerek, egyrészt mert már régóta kéne gokartoznod, másrészt nagyon értetlen vagy. Azt te honnan veszed, hogy Hamilton szinten vagy???? Nem hinném, hogy ilyen jó lennél, de ha mégis akkor sem bitos, hogy sikerűl, mert nem biztos, hogy gazdag vagy (ha az vagy nem szóltam) és szponzort BAROMI nehéz szerezni. NAGYON-NAGYON sokan Gokartoznak, sokaknak is jól megy, de azok közűl is csak néhány kap F1 szerződést, mert csak a leges legjobbaknak ajánlanak. Az meg más tészta, hogy itthon jó vagy, azt meg kéne nézni, hogy a külföldi Németek, vagy Angolok ellen milyen vagy, de erre nem látok/látunk túl sok esélyt, hogy bizonyíts sajnos. Én nem azt mondom, hogy béna vagy, meg nincs érzéked hozzá, de amint írták, oda ISZONYATOSAN nagy tehetség kell, és rengeteg tapasztalat/munka.... Ha érdekel több dolog írj nekem privát üzenetet, szívesen segítek személyesen.
-ÜDV-
Meglévő f1-es csapatok sem találnak szponzorokat(Caterh,Marussia,McLaren) akkor te hogy?
A pénzből amit hoz nekik vki , kifizetik a számlákat embereket, alap alkatrészeket, gumikat....
DE VAN rá lehetőséged , h BEKERŰLJ, akár a MERCEDESHEZ, mint szakács, vagy felszolgáló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!