Hogyan kerülhetek be a F1-be?
Az az álmom, hogy a F1-be be kerüljek és tudom biztos HÜLYÉNEK néz mindenki, de a segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan kerülhetek be?..
Mindenki azt mondja ahoz pénz kell, de pontosan mire kell a pénz ha a tehetségem megvan hozzá és tudnék SZPONZOROKAT szerezni akkor minek a pénz?
Mert én nem új csapatot szeretnék csinálni a F1-ben hanem bekerülni és biztos ha legkissebb csapathoz is megyek azoknak is SZPONZORAI tudom most is a Caterham nem indul amerikában pénzügyi gondok milyat, de Borny Acleston próbálja a F1-egy egyenlővé tenni.
Előre is KÖSZÖNÖM a válaszokat.
Még az sem kizárt, hogy a kérdező is egyike lesz ezeknek...
De az f1-ről kérdezett és mi arra válaszoltunk. Ennyi.
Hát igen ezekben igazad van. Sajnos nem nagyon lesz Magyar a Forma1-ben, de reménykedjünk, hogy lesz egyszer.
Amúgy ne hasonlítsd mahad Hamiltonhoz, ő egy legenda szintű tehetség, te szerintem akkora nem vagy.
" A kérdező kommentje:
De ahogy te is írtad Hamilton is a tehetségének köszönheti, hogy ott van. Nem a PÉNZNEK.
Ha van tehetségem hozzá és találok akár csak EGY JÓ SZPONZORT AKKOR BEKERÜLHETEK. NEM?
# 7/76 Időpont 10-29 12:08 "
Pedig úgy tűnik...
Ennek alapján a te tehetsége=Hamilton tehetségével, ami elég a bekerüléshez.
Azért ez kicsit túl optimista gondolat volt. xdddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!