Hogyan kerülhetek be a F1-be?
Az az álmom, hogy a F1-be be kerüljek és tudom biztos HÜLYÉNEK néz mindenki, de a segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan kerülhetek be?..
Mindenki azt mondja ahoz pénz kell, de pontosan mire kell a pénz ha a tehetségem megvan hozzá és tudnék SZPONZOROKAT szerezni akkor minek a pénz?
Mert én nem új csapatot szeretnék csinálni a F1-ben hanem bekerülni és biztos ha legkissebb csapathoz is megyek azoknak is SZPONZORAI tudom most is a Caterham nem indul amerikában pénzügyi gondok milyat, de Borny Acleston próbálja a F1-egy egyenlővé tenni.
Előre is KÖSZÖNÖM a válaszokat.
Hé emberek! Mi ez az utálkozás?
Igen, Kérdező néha CapsLockkal ír szavakat, és igen, valószínűleg soha nem lesz f1-es pilóta.
Viszont ettől függetlenül (vagy épp emiatt) mi egy összetartó közösség vagyunk (igen, itt a kérdés alatt, bár a GYK is az...) és boldog ünnepeket kívántunk egymásnak.
Lefutottunk már jópár olyan kört, mint amilyet te most itt el akarsz kezdeni, bocsánat, h mi ezen már túl vagyunk és már nem próbáljuk jobb belátásra bírni a Kérdezőt, egyszerűen csak elfogadjuk és időközben talán még meg is szerettük.
Az ilyen jellegű elfogadástól lenne jobb a világunk, de ennek kifejtése talán már tényleg nem tartozik ide...
Üdv mindenkinek! :D
Köszönöm.
De ha nem leszek F1 pilóta akkor is lehetek pl. DTM, F2, F3, WTCC, stb....
Nem?
Szerintem (és ezt most tényleg őszintén mondom) igen. Ezek közül szinte bármi lehetsz, Kérdező. :)
Nem mondom, hogy könnyen vagy biztosan, de lehetsz. :)
Kati00! Éljen, éljen!! <3 Már csak 67 napot kell várni rá... :D
De ha sikerül ezek közül valami,akkor azért írd meg,ok? :-)
És milyen úton haladsz a cél felé?
Sömmi baj,el van nézve! :D
Remélem eltelik hamar és március lesz..! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!