Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hogyan kerülhetek be a F1-be?

Hogyan kerülhetek be a F1-be?

Figyelt kérdés

Az az álmom, hogy a F1-be be kerüljek és tudom biztos HÜLYÉNEK néz mindenki, de a segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan kerülhetek be?..

Mindenki azt mondja ahoz pénz kell, de pontosan mire kell a pénz ha a tehetségem megvan hozzá és tudnék SZPONZOROKAT szerezni akkor minek a pénz?

Mert én nem új csapatot szeretnék csinálni a F1-ben hanem bekerülni és biztos ha legkissebb csapathoz is megyek azoknak is SZPONZORAI tudom most is a Caterham nem indul amerikában pénzügyi gondok milyat, de Borny Acleston próbálja a F1-egy egyenlővé tenni.

Előre is KÖSZÖNÖM a válaszokat.

2014. okt. 29. 08:33
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/212 anonim ***** válasza:

149-es. Szerintem ő szeretne versenyezni, de csak azt az oldalát látja, hogy menő, meg pénz meg luxus helyek. Ami elég nagy butaság és elég sok szenvedés van, főleg az F1-ig.

Egyébként, ahhoz, hogy versenyezhess már a gokartban profi szinten igaz, hogy rengeteg pénz kell, de meg lehet ezt kevesebb pénzzel is, csak ahhoz dupla annyi akarat és munka kell, mint egy pénzes gyereknek, de benne ezt az akaratot sem látom, csak a lekezelő stílusát.

2015. okt. 30. 15:10
 152/212 A kérdező kommentje:
Miért még milyen módon lehetne megoldani?
2015. okt. 30. 17:56
 153/212 anonim ***** válasza:
100%
úgy, hogy ha elég tehetséges vagy és sok a tapasztalatod akkor, kicsit kopottabb alkatrészekkel is harcba tudsz szállni és megtudod mutatni, hogy mire vagy képes de ez 1 országban kb 1 embernek megy. a Versenygokart elég profi módon megy és sokkal nagyobb akarat meg szenvedély kell ahhoz hogy ugy is elérj valamit.
2015. okt. 30. 19:11
 154/212 anonim ***** válasza:
Így van. Ahhioz hogy Forma1-es versenyző legyél oriási tehetséggel kell rendelkezned, és kitartással. Ha mondjuk külföldön legyőz valaki akkor se add fel, stb.
2015. okt. 31. 10:22
 155/212 A kérdező kommentje:
De ezt nem értem, mert ahhoz, hogy kopott alkatrészekkel mehessek kell egy gokart és az jobban megéri, ha egy csapathoz megyek és onnan kapok versenyzésre egy gokartot, nem?
2015. okt. 31. 11:11
 156/212 anonim ***** válasza:
nem egésze, saját autóval mindig lehet olcsóbban menni, csak ez mindig sokkal nehezebb, több munka, és nem annyira kényelmes, mint amikor ki vagy szolgálva
2015. okt. 31. 13:23
 157/212 A kérdező kommentje:
De ha saját gokarttal megyek azt is a csapatomnak kellene előkészíteni, nem?
2015. nov. 2. 11:57
 158/212 anonim ***** válasza:
hát az attól függ, hogyan egyezel meg velük, és persze milyen csapatnál vagy. Mert valamelyiknek fix feltételei vannak, de nem mindegyiknek
2015. nov. 2. 17:00
 159/212 A kérdező kommentje:
De ahogy mondtad kényelmesebb ha a csapattól bérlem a gokartot.
2015. nov. 2. 17:11
 160/212 anonim ***** válasza:
Hát persze, hogy kényelmesebb, de jóval több a pénz is. És tegyük fel, mész 2 évet kevés eredménnyel a gyatád is rámegy finoman szólva, szponzort meg nem találsz eredmény nélkül akkor 1 lehetőséged marad, hogy abbahagyd. Ha meg annyira tehetséges vagy, akkor gyengébb technikával is megtudod mutatni, csak ugye akkor jóval többet kell dolgozni is.
2015. nov. 2. 17:57
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!