Hogyan kerülhetek be a F1-be?
Figyelt kérdés
Az az álmom, hogy a F1-be be kerüljek és tudom biztos HÜLYÉNEK néz mindenki, de a segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan kerülhetek be?..
Mindenki azt mondja ahoz pénz kell, de pontosan mire kell a pénz ha a tehetségem megvan hozzá és tudnék SZPONZOROKAT szerezni akkor minek a pénz?
Mert én nem új csapatot szeretnék csinálni a F1-ben hanem bekerülni és biztos ha legkissebb csapathoz is megyek azoknak is SZPONZORAI tudom most is a Caterham nem indul amerikában pénzügyi gondok milyat, de Borny Acleston próbálja a F1-egy egyenlővé tenni.
Előre is KÖSZÖNÖM a válaszokat.
2014. okt. 29. 08:33
201/212 A kérdező kommentje:
Viszont nektek is.
2015. dec. 23. 11:46
202/212 anonim válasza:
Na idén indulsz valahol? Ha amatőrben indulsz, akkor hol?
203/212 A kérdező kommentje:
Ha minden igaz Kart Farm.
2016. febr. 15. 15:05
204/212 anonim válasza:
Majd ide írd le mikor indulsz. Az egész szezont lefutod?
206/212 A kérdező kommentje:
Igen. Köszönöm.
2016. febr. 17. 15:34
208/212 anonim válasza:
Na mi lett bekerültél az f1-be?
Amúgy most olvasd vissza az egészet pls, hogy lásd milyen voltál (én nem vitáztam veled, csak olvastam 🙃😃😂)
209/212 anonim válasza:
Na hogy haladsz a gokartozással ? XDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!