Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hogyan kerülhetek be a F1-be?

Hogyan kerülhetek be a F1-be?

Figyelt kérdés

Az az álmom, hogy a F1-be be kerüljek és tudom biztos HÜLYÉNEK néz mindenki, de a segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan kerülhetek be?..

Mindenki azt mondja ahoz pénz kell, de pontosan mire kell a pénz ha a tehetségem megvan hozzá és tudnék SZPONZOROKAT szerezni akkor minek a pénz?

Mert én nem új csapatot szeretnék csinálni a F1-ben hanem bekerülni és biztos ha legkissebb csapathoz is megyek azoknak is SZPONZORAI tudom most is a Caterham nem indul amerikában pénzügyi gondok milyat, de Borny Acleston próbálja a F1-egy egyenlővé tenni.

Előre is KÖSZÖNÖM a válaszokat.

2014. okt. 29. 08:33
 181/213 A kérdező kommentje:
De ez is nézőpont kérdése, mert nem minden versenyt érzésből nyernek meg. De olyan nagydíjakat mint pl. a monacoi nagydíj ott nagyon érezni kell a pályát és meg KELL bízniuk az autóikban.
2015. nov. 5. 17:36
 182/213 anonim ***** válasza:
56%
Hát én 7 éve versenyszerűen gokartozok, megfordultam az eb-n és a wsk-n is :D vicces gyerek vagy te, hogy az F1-hez hasonlítod a gokartversenyzést :) én elmagyaráztam a srácnak, aki gokartozni szeretne, hogy az autó viselkedését be kell vágnia viszont, ő nem fog a pálya mellett leülni szerelni úgyse hisz erre van a szerelő. Elmondja mi a gond és a szerelő megoldja a problémát. Rosberg se aztmondja a szerelőnek hogy a karburátort így kell majd állítani, hanem alap infókat, hogy pl a szárnyon két klikket állítsanak. A kettő nagyon eltér egymástól. Ha a srác azt fogja mondani, hogy hirtelen alulkormányzott lett az autóm, akkor majd a szerelő megmondja neki, hogy mitől lehet, miben próbáljon meg változtatni a vezetésén, és állít az autón. Az, hogy Rosberg és Lauda ért az autójához az nem jelenti azt hogy ott helyben szerelik. Az meg hogy valami meghibásodik és alkalmazkodsz hozzá, az meg természetes, azért is vagy versenyző mert gyorsan tudsz alkalmazkodni. Ne magyarázz be hülyeségeket neki, pár év múlva ő is rájön, hogy az F1 ezektől az országoktól távol áll, de attól még lehet jó versenyző máshol (Azért írom így mert én sem vagyok magyar állampolgár):)
2015. nov. 5. 18:34
 183/213 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem azt mondtam, hogy neki kell szerelni az autót, mert ahhoz nem kell értenie ha verdenyző lesz. Azt mondtam, hogy majd éreznie kell az autó tulajdonságait, kit kel majd állítani ha ez meg az van. Ezek után pedig brutálisan gyorsnak kell lennie ahhoz, hogy F1 versenzyő lehessen. Ha az előző válaszoló tényleg volt WSK-n és EB-n akkor ő tudja, hogy ott baromi tehetséges versenyzől vannak. Sokszor nem is tudjuk felfogni, mert úgy mennénk oda versenyre, hogy "Nagyon jók vagyunk" és mégis odavernek (nem vagyok versenzyő). Akik EB-n vannak, meg WSK-n versenyeznek azok közűl lesznek majd Forma1-es versenzyők is ( pl. Max Verstappen). De nem azt mondom kérdező, hogy te nem fogsz nyerni mert nem tudhatjuk milyen vagy. Az is lehet. Hogy őstehetség vagy és bajnok leszel mindenhol. NE add fel. Ez fontos az autósportban.
2015. nov. 6. 17:30
 184/213 anonim ***** válasza:
100%
*mit kell majd állítani*
2015. nov. 6. 17:34
 185/213 anonim ***** válasza:
100%
182-es vagyok. Igen ebben igazad van. Tényleg hihetetlen, hogy az országból kimész, itt megversz mindenkit, majd kikerülsz egy nemzetközi mezőnybe, és azzal találod szemben magad, hogy nem 1 komoly ellenfeled van hanem minimum 20 vagy 30 :) Ha véletlenül hibázol egyet és bekerülsz a mezőny hátsó részébe, akkor nem úgy mész át a mezőnyön, mint egy magyar vagy szlovák bajnokin, hanem tényleg küzdeni kell. Én már elengedtem az F1-es álmokat még kb 13-14 évesen, de nem látok sajnos arra esélyt hogy a következő 15-20 évbe lássunk F1-es pilótát ezekből az országokból. Ha mégis akkor brutális összegnek kell a zsebében lenni, és azt itt nem könnyű találni. Nem a tehetségekkel van a probléma, hanem az országok helyzetével.
2015. nov. 6. 22:02
 186/213 A kérdező kommentje:
183. Tudom és ha jó vagyok akkor nem azt fogják nézni, hogy hány éve vezetek, hanem a tehetségemet. Mehet én már 10 éve vagy éppen csak mostan kezdtem, az mindegy, mert ha jó vagyok akkor jó. És nem fogom feladni.
2015. nov. 10. 15:54
 187/213 anonim ***** válasza:
Így van!
2015. nov. 11. 13:00
 188/213 anonim ***** válasza:
A hozzáállásod jó.
2015. nov. 11. 13:01
 189/213 A kérdező kommentje:
De még egy olyan kérdés, hogy ha az első futamomon szar leszek akkor mennyi az a maximum idő amennyi idő alatt a legjobb legyek? 1 hónap?
2015. nov. 11. 14:39
 190/213 anonim ***** válasza:
78%
Ez főleg a tehetségen múlik, de mivel a korod alapján a Rotax Junior Max-ban kell menned, ezért sok jóra ne számíts mert azok brutálisan agresszívak és nagy részük kis koruk óta vezetnek, így benne van minden apró dolog a kezükben. Te meg ha még nem vezettél versenygikartit, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy jövőre akár a top5 közelébe kerülj, mert tapasztalat nélkül kb 0 az eselyed. Viszont edzened kéne minden héten de oda meg nem talasz szponzort, de pénz kell bele, és nem kevés.
2015. nov. 11. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!