Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hogyan kerülhetek be a F1-be?

Hogyan kerülhetek be a F1-be?

Figyelt kérdés

Az az álmom, hogy a F1-be be kerüljek és tudom biztos HÜLYÉNEK néz mindenki, de a segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan kerülhetek be?..

Mindenki azt mondja ahoz pénz kell, de pontosan mire kell a pénz ha a tehetségem megvan hozzá és tudnék SZPONZOROKAT szerezni akkor minek a pénz?

Mert én nem új csapatot szeretnék csinálni a F1-ben hanem bekerülni és biztos ha legkissebb csapathoz is megyek azoknak is SZPONZORAI tudom most is a Caterham nem indul amerikában pénzügyi gondok milyat, de Borny Acleston próbálja a F1-egy egyenlővé tenni.

Előre is KÖSZÖNÖM a válaszokat.

2014. okt. 29. 08:33
 161/212 A kérdező kommentje:
Itten nem árról van szó, hogy nem akarom hanem, hogy annyira nem is értek hozzá, hogy én állítsam be tulajdonképpen a csapatomnak.
2015. nov. 3. 09:43
 162/212 anonim ***** válasza:
56%
Hát azért egy versenyzőnek nem árt értenie a saját autójához :) még ha nem is felnőtt de én nem egy 10 év körüli srácot is látok akiknek ha nem indul az autójuk akkor saját maguknak beindítják, ne gondold, hogy mindig elkerülnek majd a problémák vagy technikai hibák akár a pályán, amikor nemtud hozzád odafutni senki és nem egy nagy dolog akkor majd feladod a versenyt ? :D
2015. nov. 3. 17:20
 163/212 A kérdező kommentje:
Figyelj és én honnan tudjam? Hirtelen magamtól tanuljam meg? Talán meg is kellene nekik tanítani az ilyenekre, nem?
2015. nov. 3. 19:39
 164/212 anonim ***** válasza:
56%

Hát ezt magadtól is tudod tanulgatni. Mindenki saját maga dönti el, hogy mennyire szeretné elérni az álmát. Csak rajtad nem látni az akaratot az a baj, hiába próbál segíteni az ember, vagy tanácsod adni nem érdekel téged. Várod a csodát, azzal meg sokra nem mész. Ez nem olyan sport mint a foci, hogy ha majd nincs kedvem akkor lejövök a pályáról. Folyamatosan menni kell és csinálni, nincs olyan, hogy nincs kedvem, vagy beteg vagyok, most ne.

Az volt a kérdésed, hogy hogyan kerülhetsz be az F1-be. Hát először, gokartoznod kell és nyerni is, de ezt nem tervezheted évekig, mert a legfiatalabb pilóta 17 évesen került be idén, szóval már 4 évesen el kellett volna kezdeni ezt. Ráadásul Verstappent is ha megnézed, ha valami baja van az autónak egyből mondja mi lehet az. Egy versenyzőnek nem csak vezetni kell tudni, hanem intelligensnek is kell lennie, és a szakmai tudás is fontos. Az idegen nyelv meg a minimum.

2015. nov. 3. 21:56
 165/212 A kérdező kommentje:
Figyelj én ezen nagyon sokat gondolkodtam, de mondom valahonnan meg is kell tanulnom a technikai dolgokat, de ha én mostan el megyek gokartozni nem a technikai dolgokat fogják megtanítani.
2015. nov. 4. 09:38
 166/212 anonim ***** válasza:
Erre ráérzel. Aki tehetséges az érzi mi a baja az autónak. Pl: Niki Lauda. Ott az élő példa pl a "Rush" című film. Ezt érezni kell, ugyan úgy mint aki gyors, az nem megtanulta a vezetést (jó, azért megtanulni is meg kell) hanem érzésből csinálja.
2015. nov. 4. 17:17
 167/212 A kérdező kommentje:
Ez értem, de mostan ha a pályán romlik el akkor hiába érzem, hogy mi a baja azt valakinek meg kell tanítania nekem, hogy pl. azt a problémát hogyan hárítsam el.
2015. nov. 4. 17:25
 168/212 anonim ***** válasza:
Azt nem tanulni, hanem érezni kell. Előbb írtam. Aki ezeket érzi az a tehetséges, mert "ösztönből" jön neki.
2015. nov. 4. 17:33
 169/212 A kérdező kommentje:
Pl. ösztönből elrontom a több mint 1 milliós gokartot.
2015. nov. 4. 18:17
 170/212 anonim ***** válasza:
Hát ha neked az az ösztönöd, hogy elrontod a gokartot, akkor nulla tehetséged van.
2015. nov. 4. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!