Hogyan kerülhetek be a F1-be?
Az az álmom, hogy a F1-be be kerüljek és tudom biztos HÜLYÉNEK néz mindenki, de a segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan kerülhetek be?..
Mindenki azt mondja ahoz pénz kell, de pontosan mire kell a pénz ha a tehetségem megvan hozzá és tudnék SZPONZOROKAT szerezni akkor minek a pénz?
Mert én nem új csapatot szeretnék csinálni a F1-ben hanem bekerülni és biztos ha legkissebb csapathoz is megyek azoknak is SZPONZORAI tudom most is a Caterham nem indul amerikában pénzügyi gondok milyat, de Borny Acleston próbálja a F1-egy egyenlővé tenni.
Előre is KÖSZÖNÖM a válaszokat.
Hát ezt magadtól is tudod tanulgatni. Mindenki saját maga dönti el, hogy mennyire szeretné elérni az álmát. Csak rajtad nem látni az akaratot az a baj, hiába próbál segíteni az ember, vagy tanácsod adni nem érdekel téged. Várod a csodát, azzal meg sokra nem mész. Ez nem olyan sport mint a foci, hogy ha majd nincs kedvem akkor lejövök a pályáról. Folyamatosan menni kell és csinálni, nincs olyan, hogy nincs kedvem, vagy beteg vagyok, most ne.
Az volt a kérdésed, hogy hogyan kerülhetsz be az F1-be. Hát először, gokartoznod kell és nyerni is, de ezt nem tervezheted évekig, mert a legfiatalabb pilóta 17 évesen került be idén, szóval már 4 évesen el kellett volna kezdeni ezt. Ráadásul Verstappent is ha megnézed, ha valami baja van az autónak egyből mondja mi lehet az. Egy versenyzőnek nem csak vezetni kell tudni, hanem intelligensnek is kell lennie, és a szakmai tudás is fontos. Az idegen nyelv meg a minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!