Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hogyan kerülhetek be a F1-be?

Hogyan kerülhetek be a F1-be?

Figyelt kérdés

Az az álmom, hogy a F1-be be kerüljek és tudom biztos HÜLYÉNEK néz mindenki, de a segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan kerülhetek be?..

Mindenki azt mondja ahoz pénz kell, de pontosan mire kell a pénz ha a tehetségem megvan hozzá és tudnék SZPONZOROKAT szerezni akkor minek a pénz?

Mert én nem új csapatot szeretnék csinálni a F1-ben hanem bekerülni és biztos ha legkissebb csapathoz is megyek azoknak is SZPONZORAI tudom most is a Caterham nem indul amerikában pénzügyi gondok milyat, de Borny Acleston próbálja a F1-egy egyenlővé tenni.

Előre is KÖSZÖNÖM a válaszokat.

2014. okt. 29. 08:33
 171/212 anonim ***** válasza:
Iszonyat nagy hülyeségeket írsz. Amikor a Forma1-ben nem volt csapatrádió, és mondjuk a futam közben történt valami a pályával/autóval akkor hogyan oldották meg? TEHETSÉGGEL! Érzésből megcsinálták, és azok nyertek ott akik a legjobbak! Úgyhogy ne tegyél fel ilyen idióta kérdéseket, ezt nem lehet tanítani. Akinek nem megy annak nem megy, akinek meg igen annak igen... Ennyi!
2015. nov. 4. 18:30
 172/212 anonim ***** válasza:
56%
én ezzel nem értek egyet. a műszaki tudás is fontos. Ha pl a rajtnál lefullad a gokart, és nem indul újra akkor a motoron keresztül kell beindítani és nem a starterrel. Ezt meg hiába érzed ha nemtudod hol vannak a dolgok és mit kell csinálni, akkor érezheted te, sose fogod tudni beindítani az autót ha a szerelődet nem engedik oda:D
2015. nov. 4. 18:51
 173/212 anonim ***** válasza:
És itt most ki beszélt arról, hogy mit kell csinélni akkor ha lefulladsz, vagy nem indul be? Nem erre céloztam. Hanem mondjuk a Gokart beállításokra, ami ahhoz kell hogy feküdjön a gép és gyors legyél, stb.
2015. nov. 4. 19:00
 174/212 anonim ***** válasza:
Jövőre indulsz az OB-n?
2015. nov. 4. 19:01
 175/212 anonim ***** válasza:
56%
Hát a setupot meg a szerelőd latja. Ő még az OB-n se megy, oda elég ha a szerelője állítja rá, nem kell, hogy sok mindent tudjon. :D majd ha az EB-n vagy a VB-n fog menni, akkor megtudja mi az, hogy 1 héttel előtte ki utazol es addig mész amig nem erzed a legjobban magad és mire ott a futam elfáradsz :D ha olyan pályán megy amit ismerek arra még én is csinálok neki beállítást, pedig nem vagyok szerelő csak simán pilóta :)
2015. nov. 4. 21:08
 176/212 A kérdező kommentje:
Én érzésből javítottam már motort, de nem gokart motort hanem motor motort. És az mégsem gokart motor.
2015. nov. 5. 07:34
 177/212 anonim ***** válasza:
Neked az autódat nem kell javítanod. Arra van a szerelő. Én azt probaltam neked elmondani a műszaki tudással kapcsolatban, hogy nem árt ha erted az autó működését és tudod, mikor mi történik vele. Az meg jó nagy hülyeség, hogy az F1-be érzésből megoldották és úgy nyertek a jobbak. Akinek elromlott az autója az kiesett, régen dupla Ennyi kieső volt az f1-be. Neked nem az a dolgod, hogy szereld, azert fizeted a szerelőt, hogy ő szereljen. Nekem eleg ha csak tudod, hogy valójában mit csinál.
2015. nov. 5. 14:06
 178/212 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. nov. 5. 15:11
 179/212 anonim ***** válasza:
Na mindegy akkor higyj ennek a gyereknek, aki írogatja a hülyeségeit. Igenis érzésből nyertek. Te egy gyerek vagy aki kb 1 hónapja követi az autósportot és életedben nem ültél Gokartban. Akkor Niki Lauda tudása a semmi volt, igaz? Vagy Rosberg is ezekben jó. Akkor ő is semmi? Istenem... :D
2015. nov. 5. 16:26
 180/212 anonim ***** válasza:
Az meg hogy versenyző vagy biztos nem igaz. Ilyenek után amiket írtál, nem lehetsz az. Vagyis hát lehetsz versenyző a Codemasters F1-ben, ott már világbajnok vagy a karrierben.
2015. nov. 5. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!