Hogyan kerülhetek be a F1-be?
Figyelt kérdés
Az az álmom, hogy a F1-be be kerüljek és tudom biztos HÜLYÉNEK néz mindenki, de a segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan kerülhetek be?..
Mindenki azt mondja ahoz pénz kell, de pontosan mire kell a pénz ha a tehetségem megvan hozzá és tudnék SZPONZOROKAT szerezni akkor minek a pénz?
Mert én nem új csapatot szeretnék csinálni a F1-ben hanem bekerülni és biztos ha legkissebb csapathoz is megyek azoknak is SZPONZORAI tudom most is a Caterham nem indul amerikában pénzügyi gondok milyat, de Borny Acleston próbálja a F1-egy egyenlővé tenni.
Előre is KÖSZÖNÖM a válaszokat.
2014. okt. 29. 08:33
123/212 anonim válasza:
Nem rosszból, de ilyen KartFarmokkal nem érsz el semmit. Minimum megkell nyerned egy Rotax Max eurochallenge-t vagy ki kell jutni a grand finals-ra es ott nyerni vagy a WSK-n nyerni. Másképp ebből az országból te nem jutsz el F1-ig. Elég regota a sportban vagyok, ahhoz hogy tudjam. Hiaba nyertem szinte ahol indultam (nem magyar állampolgárságú vagyok) semmit nem ertem el, csak azt, hogy vitte a penzt a gokart :)
124/212 anonim válasza:
Igaza van az utolsónak. Mondjuk ha kartfarmot nyer arra felfigyelnek, mehet tezstelni is. De menj a Rotax Max-ba, és nyerjél. De ide elég sok pénz kell.
125/212 A kérdező kommentje:
Igen tisztában vagyok vele, hogy a GoKart Farm az mondjuk, úgy, hogy semmi mivel az hiába országos bajnokság, de amatőr bajnokság. Azért akarok ott bajnok lenni, hogy utána könnyebben bekerüljek az OB-re (Rotax PROFI országos bajnokságba) és ha ott nyerek akkor kijutok onnan a VB-re és majd ott kell bizonyítani.
2015. júl. 23. 09:10
126/212 A kérdező kommentje:
Isten óvjon Jules!
2015. júl. 23. 09:11
127/212 anonim válasza:
Igen de a Rotaxba nyerni kell, hogy ki juss a GrandFinalsra, és ahhoz, hogy nyerj kell elég sok tapasztalat + rengeteg pénz. Nem ismerem mindet de nem hülyegyerekek vannak ott, elég tehetséges versenyzők, szóval tapasztalat nélkül nem hinném, hogy ott tudsz nyerni, viszont rengeteg gyakorlás hozhat eredményt, csak ne add fel. Sok sikert, ha eljutsz a nemzetközibe találkozhatunk a mezőnybe :) #123-as voltam
128/212 A kérdező kommentje:
Miért te is versenyzel?
2015. júl. 25. 13:41
129/212 anonim válasza:
igen, egy ideje, de én kb 10 éves koromig álmodoztam az F1-ről aztán elég eltelt azóta 7 év és még mindig a gokartnál vagyok és élvezem és itt is maradok szerintem :) #127
130/212 A kérdező kommentje:
Figyelj, ha már 7 éve GoKart-ozol akkor szerint NE add fel, mert nem a kor hanem a tudás/tehetség számít és kitudja lehet, hogy még egyszer a F1-ben küzdünk a győzelemért ketten.
2015. júl. 28. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!