Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egyik napról a másikra hogy...

Egyik napról a másikra hogy kerülhetek szar formába?

Figyelt kérdés

gondolom ti is észrevettétek de inkább remélem,hogy nem csak én vagyok ilyen beteg,hogy a forma minden nap más,betöltöttség,hogy kajáltál,milyet edzettél vagy épp pihenő

például én a hét elején egész jó formában voltam most egy két nap alatt teljesen szar lett,pedig szerintem tartottam a kaját edzeni is voltam ma pihentem

2014. jan. 4. 19:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tudsz pár nap alatt sza r formába kerülni, csak kisebb változások lehetnek, amit te túlaggódsz picit. Felnagyítod a hibákat, más észre sem venné rajtad.
2014. jan. 4. 19:39
 2/6 A kérdező kommentje:
más nem veszi de elég ha én látom=)
2014. jan. 4. 19:41
 3/6 A kérdező kommentje:
figyelj képzeld el hogy hétfő van hét eleje tök jó formába vagy lemész edzeni nyomsz egy mell vállat,utána edzés után nem tudsz kajálni az egész napi kajálásod egy szar lesz dextrózt se iszol edzés után fehérjét se semmi szénhidrát nap közbe,más nap reggel azért kicsit szarabb formába lennél nem?vagy csak velem van így?:=)
2014. jan. 4. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:
El tudom képzelni, mivel csak 28 éve edzem, van némi tapasztalatom. De ezek azért nem nagy változások, nem kell ennyire túldramatizálni. Nem támadásból írtam, inkább megnyugtatásnak.:)
2014. jan. 4. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is sokkal szarabb, pl lábedzés utáni nap, de ez van, máskor meg jobb.
2014. jan. 4. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Láb edzéskor fent összemegy az ember, mert a vér a lábakba áramlik!

És ez látványos is... Ha elég keményen tolod

2014. jan. 4. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!