Hogyan kerülhetek be a Budapest Wolves Cheerleader csapatába?
Figyelt kérdés
Van valami elvárás?Korhatár?Két évig úsztam és akrobatikus rock and rollra jártam előtte 1,5 évig szertornára jártam.Lenne esélyem?Eddig egyik sem fogott meg és nem nekem való volt de már kiskorom óta keresek pom pom csapatot de a szüleim csak most engedték meg. 14/L2013. máj. 8. 17:40
2/15 A kérdező kommentje:
Marha vicces!Lécci rendes válaszokat írjatok.Nagyon érdekel de nem nagyon tudok semmit.Esetleg van valaki aki ott pom pom lány?Vagy valami más budapesti csapat?
2013. máj. 8. 18:01
3/15 A kérdező kommentje:
Egyébként ha jól tudom női edző van ;)
2013. máj. 8. 18:03
4/15 anonim válasza:
teljesen magamra ismertem a kérdésedben..én is beakarok kerülni 14 éves lány vagyok csak én aerobicoztam évekig:)
5/15 anonim válasza:
szóval ha megtudsz valamit lécciiiii írj nekeem!:)) (elöző vagyok )
6/15 anonim válasza:
nem feltétlenül az edzőt kell, valami fejest. hidd el, a cummantás tutira beválna.
7/15 A kérdező kommentje:
Az jó :) persze hogy szólok legalább nem kerülnék be egyedül ... :) az aerobic és az akrobatikus rocky hasonlít :) amúgy nem tudsz valami más budapesti csapatot?
2013. máj. 9. 14:01
8/15 anonim válasza:
komolyra fordítva a szót. pesten még van pár csapat, így kapásból a titans ugrik be. de ha gondolod utána nézek. de nem feltétlenül kell amcsi foci csapathoz menni. pl. Fradinak is van pom-pom lányai. :)
9/15 A kérdező kommentje:
Köszi!A fradiról tudtam is meg szeretem a fradit szóval jó lenne de ott 16-os korhatár van :/ mondtad hogy még szét tudsz nézni...megtennéd lécci?
2013. máj. 9. 15:47
10/15 anonim válasza:
Kifejezetten pompomlányok szeretnétek lenni? Mert ha nem, ajánlom a Topflyerst, az NEM POMPOM, hanem all-star cheerleading (emelés, dobás, akró, tánc), profi edzők, külföldi versenyek stb :) ha szurkolni akartok egy csapatnak, akkor ott nem lesz rá lehetőségetek, de ha komoly sportot szeretnétek, mindenképpen ajánlom!
www.topflyers.5mp.eu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!