Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan kerülhetek be a Budapes...

Hogyan kerülhetek be a Budapest Wolves Cheerleader csapatába?

Figyelt kérdés
Van valami elvárás?Korhatár?Két évig úsztam és akrobatikus rock and rollra jártam előtte 1,5 évig szertornára jártam.Lenne esélyem?Eddig egyik sem fogott meg és nem nekem való volt de már kiskorom óta keresek pom pom csapatot de a szüleim csak most engedték meg. 14/L

2013. máj. 8. 17:40
1 2
 11/15 anonim válasza:

Kedves kérdező! A Budapest Wolves Cheerleaders csapatába folyamatosan folyik a tagfelvétel, nincsenek elvárások, bekerülni egyszerű! Az a legjobb, ha Facebbokon rákeresel a hivatalos oldalunkra ( Budapest Wolves Cheerleaders /Official/ [link] ), amit megtalálsz a google-ben is, ez az első kidobott találat :) Ide írj minden kérdéseddel privát üzenetet, és a szakosztály vezetője, aki egyben az edzőnk is, fog válaszolni! :)

Nagyon jó a hangulat az edzéseken és a fellépéseken is, jelentkezzetek nyugodtan és minél többen, várunk mindnekit szeretettel! <3

U.i.: cummantást nem javaslok, nem nézzük jó szemmel ;)

2013. aug. 29. 16:53
 12/15 anonim válasza:
100%

A Titans-nél jelenleg nincs cheerleader csapat, tavaly májusban megszüntünk. A fradi cheer csapata szintén nem létezik, mivel abból lett a Titans csapata. :)

Ha nem amcsi foci csapathoz akartok menni, akkor a legjobb a top flyers, de ők csak stuntolnak (emelések, dobáasok) ha táncolni is akartok akkor a bad girls-t vagy az immortal cheerleaderst ajánlanám, annak ellenére, h őket nem igazán favorizálom. :) amcsi foci csaoatnál pedig egyértelmű, hogy WOLVES! de ha esetleg mégse akkor jelenleg van cheer csapat a cowboysnál és a rebelsnél is pesten :)

2013. aug. 29. 18:20
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A Topflyers is nagyon tetszik csak az a baj hogy elég messze van! Viszont a Wolves pont jó lenne mindenféle szempontból de úgy hallottam hogy 16 év a korhatár..
2014. febr. 6. 20:05
 14/15 anonim válasza:
Szia! Nincs korhatár, nemsokára lesz is egy casting, ahova eljöhetsz, ha csatlakoznál! [link]
2014. ápr. 20. 19:21
 15/15 szidike20 válasza:
49%

Hello! Én a budapesti 8. kerületi Topflyers-be járok és ajánlom nagyon jó imádom. [link]

Nézd meg! <3

2015. febr. 4. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!