Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hogyan kerülhetek be a F1-be?

Hogyan kerülhetek be a F1-be?

Figyelt kérdés

Az az álmom, hogy a F1-be be kerüljek és tudom biztos HÜLYÉNEK néz mindenki, de a segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan kerülhetek be?..

Mindenki azt mondja ahoz pénz kell, de pontosan mire kell a pénz ha a tehetségem megvan hozzá és tudnék SZPONZOROKAT szerezni akkor minek a pénz?

Mert én nem új csapatot szeretnék csinálni a F1-ben hanem bekerülni és biztos ha legkissebb csapathoz is megyek azoknak is SZPONZORAI tudom most is a Caterham nem indul amerikában pénzügyi gondok milyat, de Borny Acleston próbálja a F1-egy egyenlővé tenni.

Előre is KÖSZÖNÖM a válaszokat.

2014. okt. 29. 08:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/212 anonim ***** válasza:
100%
Lelki szemeim elött Flavio Briatore, amint GYK-zik :D
2014. dec. 4. 17:24
 62/212 anonim ***** válasza:

utolsó: x"DDDDDD Ezen most besírtam :DDD Respect.

kérdező: Itt találkoztál az ország egyik legjobb versenyzőjével? Aki kijutott "majd nem" (ezt jobb helyen egybe írják...) a vb-re?

Csak két kérdés:

1.)Milyen vb-re jutott ki majdnem? Az f1-ben nincs vb, az alsóbb kategóriákban sem így hívják a versenyeket.

(Valamilyen másik autósport?)

2.) (kevésbé komoly: )

Kiss Pál Tomi itt kommentel? :O (Briatore után szabadon... xDDD)

Már csak azért mert tudtommal ő a legjobb ma Magyarországon, persze csak utánad, kedves kérdező. A te őstehetségeddel senki nem vetekedhet.

Mi tartozik a "minden"-be, amit sikerült megbeszélni, és elárulod nekünk, hogy ki az illető?

Megöl a kíváncsiság! :D

2014. dec. 4. 18:11
 63/212 A kérdező kommentje:

Tőlem NYUGODTAN MEGÖLHET.

És a GOKART VB-re jutott ki majdnem 13 évesen.

2014. dec. 4. 18:18
 64/212 anonim ***** válasza:

Micsoda oltás! xD Mondjuk írtad h 13 vagy...

Egyébként, ha így folytatod te sem leszel hosszú életű. Ennyi ésszel, kisfiam...

Ja, én is majdnem kijutottam a gokart vb-re... meg te is majdnem normális vagy. Erről ennyit.

2014. dec. 4. 18:30
 65/212 anonim ***** válasza:

Ja persze..ès ezt el is hisszük....:D:D

A tèlapó is lètezik..:P

2014. dec. 4. 20:12
 66/212 A kérdező kommentje:
Ha nem hiszitek akkor az a TI BAJOTOK és mindent tudok róla. És ha nem mentek volna bele HÁTULRÓL akkor MEGNYERTE VOLNA FUTAMOT ÉS EZZEL A BAJNOKSÁGOT AMIVEL KIJUTOTT VOLNA A VB-re.
2014. dec. 4. 20:17
 67/212 A kérdező kommentje:
Mivel így kiesett a versenyből és nem szerzett PONTOT.
2014. dec. 4. 20:18
 68/212 anonim ***** válasza:

Hisszük vagy nem, tök mindegy.

A problémád (állításod szerint) megoldódott, kaptál segítséget és választ a kérdésedre ettől a gokart-zsenitől, szóval minden oké.

Azért köszönjük az élményt, jól szórakoztunk! :D

Csak kár, hogy ha majd (kb sohanapján) jön egy magyar pilóta az f1-be, nem fogjuk tudni, hogy te vagy-e.

Majd írd ki ide, hogy biztosak lehessünk benne, és szemünk sarkában elmorzsolva egy könnycseppet emlékezhessünk ezekre a szép időkre... xD

Viszlát kedves kérdező! <3 xDDDD

2014. dec. 5. 17:34
 69/212 A kérdező kommentje:
visszlát-ÉS MAJD ÍROK
2014. dec. 5. 17:40
 70/212 anonim ***** válasza:
38%
Gyerekek! Gokart VB-re ki lehet jutni, meg kell nyerni az országos bajnokságot és kész. Válaszolók ti is hülyék vagytok.
2014. dec. 6. 09:47
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!