Hogyan kerülhetek be a F1-be?
Az az álmom, hogy a F1-be be kerüljek és tudom biztos HÜLYÉNEK néz mindenki, de a segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan kerülhetek be?..
Mindenki azt mondja ahoz pénz kell, de pontosan mire kell a pénz ha a tehetségem megvan hozzá és tudnék SZPONZOROKAT szerezni akkor minek a pénz?
Mert én nem új csapatot szeretnék csinálni a F1-ben hanem bekerülni és biztos ha legkissebb csapathoz is megyek azoknak is SZPONZORAI tudom most is a Caterham nem indul amerikában pénzügyi gondok milyat, de Borny Acleston próbálja a F1-egy egyenlővé tenni.
Előre is KÖSZÖNÖM a válaszokat.
utolsó: x"DDDDDD Ezen most besírtam :DDD Respect.
kérdező: Itt találkoztál az ország egyik legjobb versenyzőjével? Aki kijutott "majd nem" (ezt jobb helyen egybe írják...) a vb-re?
Csak két kérdés:
1.)Milyen vb-re jutott ki majdnem? Az f1-ben nincs vb, az alsóbb kategóriákban sem így hívják a versenyeket.
(Valamilyen másik autósport?)
2.) (kevésbé komoly: )
Kiss Pál Tomi itt kommentel? :O (Briatore után szabadon... xDDD)
Már csak azért mert tudtommal ő a legjobb ma Magyarországon, persze csak utánad, kedves kérdező. A te őstehetségeddel senki nem vetekedhet.
Mi tartozik a "minden"-be, amit sikerült megbeszélni, és elárulod nekünk, hogy ki az illető?
Megöl a kíváncsiság! :D
Tőlem NYUGODTAN MEGÖLHET.
És a GOKART VB-re jutott ki majdnem 13 évesen.
Micsoda oltás! xD Mondjuk írtad h 13 vagy...
Egyébként, ha így folytatod te sem leszel hosszú életű. Ennyi ésszel, kisfiam...
Ja, én is majdnem kijutottam a gokart vb-re... meg te is majdnem normális vagy. Erről ennyit.
Ja persze..ès ezt el is hisszük....:D:D
A tèlapó is lètezik..:P
Hisszük vagy nem, tök mindegy.
A problémád (állításod szerint) megoldódott, kaptál segítséget és választ a kérdésedre ettől a gokart-zsenitől, szóval minden oké.
Azért köszönjük az élményt, jól szórakoztunk! :D
Csak kár, hogy ha majd (kb sohanapján) jön egy magyar pilóta az f1-be, nem fogjuk tudni, hogy te vagy-e.
Majd írd ki ide, hogy biztosak lehessünk benne, és szemünk sarkában elmorzsolva egy könnycseppet emlékezhessünk ezekre a szép időkre... xD
Viszlát kedves kérdező! <3 xDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!