Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hogyan kerülhetek be a F1-be?

Hogyan kerülhetek be a F1-be?

Figyelt kérdés

Az az álmom, hogy a F1-be be kerüljek és tudom biztos HÜLYÉNEK néz mindenki, de a segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan kerülhetek be?..

Mindenki azt mondja ahoz pénz kell, de pontosan mire kell a pénz ha a tehetségem megvan hozzá és tudnék SZPONZOROKAT szerezni akkor minek a pénz?

Mert én nem új csapatot szeretnék csinálni a F1-ben hanem bekerülni és biztos ha legkissebb csapathoz is megyek azoknak is SZPONZORAI tudom most is a Caterham nem indul amerikában pénzügyi gondok milyat, de Borny Acleston próbálja a F1-egy egyenlővé tenni.

Előre is KÖSZÖNÖM a válaszokat.

2014. okt. 29. 08:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/212 anonim ***** válasza:

Figyelj, szerintem kár többször elmondani, mert úgysem fogod fel, de még egyszer (hátha):

Az egyetlen ember akinek jelenleg esélye lenne magyarként bekerülni, az Kiss Pál Tamás.

(Ő 9 évesen már a magyar junior gokartbajnokságban versenyzett méghozzá eredményesen(!) szóval te finoman szólva is el vagy késve! Ültél már gokartban?! Gratulálok, én is! Ettől még nem én leszek a következő Schumacher. Csak én veled ellentétben tisztában is vagyok ezzel... )

De visszatérve Kiss Pál Tomira:

Az ország neki sem tud biztosítani egy olyan szponzort amivel a háta mögött egyáltalán szóba állnának vele az f1-es csapatok! Konkrétan a legkisebb költségvetéssel rendelkezők sem. SENKI.

Szerinted ha egy csepp esélye lenne már nem ülne valahol a suber-nél/caterham-nél stb. Vagy legalább egy tesztpilótai állásban?

Nem tudom te hogy képzeled ezt a "sok kis szponzor" dolgot, de arra ne számíts, hogy a helyi autószerelő műhely vagy mi tudom én mi elég lenne.

Ember, itt olyan összegekről van szó, amit el sem tudsz képzelni, és kivételesen nem azért mert te vagy a hülye, hanem mert egy átlag ember képtelen felfogni annyi pénzt.

Nekünk nincs ennyi.

Nem neked: az ORSZÁGNAK!!

Azt pedig kétlem, hogy csak úgy random elkezdene támogatni mondjuk egy Santander kvalitású cég, egy vadidegen ország, totálisan autó-analfabéta versenyzőjelöltjét.

Ha akadna egy ilyen cég, aminek most hirtelen eszébe juta segíteni ezen a téren szegény magyaroknak, akkor sem te lennél a fő esélyes pilóta, megnyugtatlak.

Nulla tapasztalat, kapcsolatok hiánya, technikai és műszaki (nyelv)tudás nélkül...

Mégis mit nem értesz ezen???

13 évesen ideje lenne leszállni a Földre és elkezdeni gondolkozni azon, hogy mit kezdj magaddal az életben.

Lehetsz autóversenyző is (bár kétlem, hogy meg lehet ebből élni ma Magyarországon)

de az F1-ől sürgősen le kéne tenni.

Ne cseszd el azzal az életed, hogy valami ennyire lehetetlenről álmodozol...

2014. nov. 12. 15:59
 32/212 A kérdező kommentje:
Miért?
2014. nov. 13. 15:32
 33/212 anonim ***** válasza:
100%
Szegénykém, azt tanácsolom neked, hogy sürgősen keress fel egy pszichológust.
2014. nov. 13. 20:20
 34/212 A kérdező kommentje:
Már rohanok
2014. nov. 14. 06:22
 35/212 anonim ***** válasza:

Alapvetően a kérdéshez már a kategória is rossz!

A humorban kellene lennie.

A sok kis szponzorral az a baj, hogy nem tudsz magadra venni akkora ruhát amire ráférne az összesnek a neve 2 mm-es betűkkel írva.

Szerintem feküdj le és próbálj meg valami elérhetőbbet álmodni.

2014. nov. 21. 20:35
 36/212 A kérdező kommentje:
Ha, ha, ha
2014. nov. 22. 16:00
 37/212 anonim ***** válasza:

Élvezed, hogy ennyien törik magukat, hogy megértessék veled, mekkora tévedésben vagy, ugye?

Ha nem ezért csinálod, akkor tényleg menj dokihoz (mondjuk, ha igen akkor sincs minden rendben...)

2014. nov. 22. 16:32
 38/212 A kérdező kommentje:
Ja persze
2014. nov. 22. 17:10
 39/212 anonim ***** válasza:
Ha találtál szponzort,feltétlenül szólj..!! XDXD :P:D
2014. nov. 28. 18:38
 40/212 anonim ***** válasza:
100%
Szóval azért nem jelenti még be Alonsot a McLaren, mert rájuk ígértél? xD
2014. nov. 28. 19:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!