Hogyan kerülhetek be a F1-be?
Az az álmom, hogy a F1-be be kerüljek és tudom biztos HÜLYÉNEK néz mindenki, de a segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan kerülhetek be?..
Mindenki azt mondja ahoz pénz kell, de pontosan mire kell a pénz ha a tehetségem megvan hozzá és tudnék SZPONZOROKAT szerezni akkor minek a pénz?
Mert én nem új csapatot szeretnék csinálni a F1-ben hanem bekerülni és biztos ha legkissebb csapathoz is megyek azoknak is SZPONZORAI tudom most is a Caterham nem indul amerikában pénzügyi gondok milyat, de Borny Acleston próbálja a F1-egy egyenlővé tenni.
Előre is KÖSZÖNÖM a válaszokat.
Figyelj, szerintem kár többször elmondani, mert úgysem fogod fel, de még egyszer (hátha):
Az egyetlen ember akinek jelenleg esélye lenne magyarként bekerülni, az Kiss Pál Tamás.
(Ő 9 évesen már a magyar junior gokartbajnokságban versenyzett méghozzá eredményesen(!) szóval te finoman szólva is el vagy késve! Ültél már gokartban?! Gratulálok, én is! Ettől még nem én leszek a következő Schumacher. Csak én veled ellentétben tisztában is vagyok ezzel... )
De visszatérve Kiss Pál Tomira:
Az ország neki sem tud biztosítani egy olyan szponzort amivel a háta mögött egyáltalán szóba állnának vele az f1-es csapatok! Konkrétan a legkisebb költségvetéssel rendelkezők sem. SENKI.
Szerinted ha egy csepp esélye lenne már nem ülne valahol a suber-nél/caterham-nél stb. Vagy legalább egy tesztpilótai állásban?
Nem tudom te hogy képzeled ezt a "sok kis szponzor" dolgot, de arra ne számíts, hogy a helyi autószerelő műhely vagy mi tudom én mi elég lenne.
Ember, itt olyan összegekről van szó, amit el sem tudsz képzelni, és kivételesen nem azért mert te vagy a hülye, hanem mert egy átlag ember képtelen felfogni annyi pénzt.
Nekünk nincs ennyi.
Nem neked: az ORSZÁGNAK!!
Azt pedig kétlem, hogy csak úgy random elkezdene támogatni mondjuk egy Santander kvalitású cég, egy vadidegen ország, totálisan autó-analfabéta versenyzőjelöltjét.
Ha akadna egy ilyen cég, aminek most hirtelen eszébe juta segíteni ezen a téren szegény magyaroknak, akkor sem te lennél a fő esélyes pilóta, megnyugtatlak.
Nulla tapasztalat, kapcsolatok hiánya, technikai és műszaki (nyelv)tudás nélkül...
Mégis mit nem értesz ezen???
13 évesen ideje lenne leszállni a Földre és elkezdeni gondolkozni azon, hogy mit kezdj magaddal az életben.
Lehetsz autóversenyző is (bár kétlem, hogy meg lehet ebből élni ma Magyarországon)
de az F1-ől sürgősen le kéne tenni.
Ne cseszd el azzal az életed, hogy valami ennyire lehetetlenről álmodozol...
Alapvetően a kérdéshez már a kategória is rossz!
A humorban kellene lennie.
A sok kis szponzorral az a baj, hogy nem tudsz magadra venni akkora ruhát amire ráférne az összesnek a neve 2 mm-es betűkkel írva.
Szerintem feküdj le és próbálj meg valami elérhetőbbet álmodni.
Élvezed, hogy ennyien törik magukat, hogy megértessék veled, mekkora tévedésben vagy, ugye?
Ha nem ezért csinálod, akkor tényleg menj dokihoz (mondjuk, ha igen akkor sincs minden rendben...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!