forrás :DD
linkelek neked olyan forrást, miszerint a koleszterin halálos, szivbeteg leszel tőle, meg olyat is, miszerint egészséges, sőt enni kell, mert ha nem beteg leszel.
ennyit ér a nagy forrásod.
most komolyan ORVOSNAK kell lenni ahhoz, hogy tudjad, hogy az izomrostok eredésén és tapadásán nem lehet változtatni? meg hogy az izom formáján sem? gondok lehetnek arra felé.
ha egy profi testépitpőnek, aki tegyük fel 15 éve edz, 0-24 tele van, napi 2x edz, és napi 10.000 kalóriát eszik, nem sikerül, neked, naturálba fog?
vicces vagy.
Hát engem is elkapott a röhögőgörcs amikor megláttam a képedet. Te komolyan erre vagy büszke? Kb. kicsit több mint félév edzéssel lehet elérni amit elértél.
Herold formája meg durva. Engem ez győzött meg, hogy a fehérje mindegy, hogy növényi-e vagy állatfehérje ha nem csak egy félét eszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!