teljesen rossz.
mell: fekvenyomás, döntött pad, tárogatás, kereszthúzás
ilyen edzéstervekkel nem szabad foglalkozni
Én 17 éves tapasztalattal azt mondom, ne hallgass senkire, ne keresgélj össze vissza edzésterveket, döntsd el magadban milyen osztásban szeretnél edzeni...
Ülj le, egy papíron írd össze az összes gyakorlatot az összes izomcsoportra, abból válaszd ki azokat amiket szeretnél csinálni, és utána állíts össze MAGADNAK egy edzéstervet, csináld 1-2 hónapig aztán úgyis látni fogod, hogy jó e vagy rossz...
Én mindig minden divatos szarságba belefogtam, de jól mindig csak akkor éreztem magam, ha saját kútfőből a saját igényeim szerint edzettem és 100%-ot beleadtam...
Nekem amúgy A-B napos A nap húzó, B nap nyomó gyakorlatok heti 4 alkalommal.
Az elosztás nem tűnik rossznak, de ezt mindenképp csak haladóknak ajánlanám , habár a tárogatás, kereszthúzás kombó nem valami ésszerű, vagy az egyiket csinálod vagy a másikat, véleményem szerint, ebből az egyiket cseréld le áthúzásra( az legyen az utolsó gyakorlat mellre),
de jobban belenézve a tricepsz edzés sem jó, tehát az elgondolás nem rossz, csak a konkrét gyakorlatok a szarok benne.
"habár a tárogatás, kereszthúzás kombó nem valami ésszerű, vagy az egyiket csinálod vagy a másikat, véleményem szerint, ebből az egyiket cseréld le áthúzásra"
csupán ennyi. ebből a mondatból látszik hogy általános iskolai biológia sincs meg. akkor minek irsz? amúgy mindig kifejtem hogy mi miért nem jó. nincs értelme több gyakorlatnak mellre, ilyeneknek meg főleg. fekvenyomás és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!