Mi a véleményetek erről a két felé osztott edzéstervről?
Írtam egy két felé osztott edzéstervet, amiben rótálódnának a napok:
Egyik napon edzeném: Mell,Hát, Váll, Csuklya
Másik napon edzeném: Kar, Láb
Gyakorlatok szerint:
A Nap:
Mell: fekvenyomás
Hát:felhúzás, egy kezes evezés padon (Remélem így hívják, én fűrészelésnek szoktam nevezni:) )
Váll: Nyakból nyomás,Oldalemelés
Csuklya: Állig húzás
B Nap:
Bicepsz: Koncentrált bicepsz, Kalapács
Tricepsz: Fej fölé nyomás két kézzel, Csigás lehúzás
Láb: Guggolás, Kitörés (Esetleg kitörés helyett lábtolás.)
Heti 3-szor edzek konditeremben, és egyszer futok intervallumot.
Annyival kiegészíteném, hogy tudom, hogy nagyon sokan tolóckodnak tricepszre. Én is szeretnék majd, de sajnos még a tolóckodás/húzóckodás nem megy. Lány vagyok és kb 4-5 hónapja járok konditerembe. Előtte saját testsúlyos edzésekre jártam. Elkezdtem egy teljesen osztott edzéstervet, de kicsit kuszának érzem. Illetve nem érzem, hogy le tudnám annyira edzeni (még) a testrészeimet, hogy egy hetet kelljen pihenniük.
És nagyon megszerettem a guggolást, a felhúzást és a fekvenyomást. Bár még nagyon kezdő szinten vagyok bennük, szeretnék mindhárom alapgyakorlatban erősödni, ezért is gondoltam egy egyszerűbb, alapgyakorlatos edzéstervre:)
Köszönöm, ha végig olvastátok, és ha leírjátok a véleményeteket róla! :)
Köszönöm a véleményed!
Közben rágoogliztam és rosszul írtam, bocsi!
Tehát nem nyakból nyomást végzek, hanem vállból nyomást két egykezes súlyzóval: [link]
Köszönöm szépen, mindenkinek ment a zöld pacsi! :)
Igen, a hasat nem írtam oda külön, mert tudom, hogy az bármikor mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!