Hány kg súlyzóval csináljam az áthúzást? Ha fekvenyomásnál kb két 10-es kg súlyt nyomok ki
Figyelt kérdés
2016. szept. 20. 09:35
33/40 anonim válasza:
Vállra azért kell, mert minden deltának más a funkciója. Vállból nyomástól sosem lesz jó hátsó deltád. Nekem ez személyes taoasztalat, amimt elkezdtem hátsodeltázni pár hétre rá ki is ugrott...
34/40 anonim válasza:
Miket csinálsz vállra?
Én Marty Gallagher könyve alapján edzek.Teljestestes edzést nyomok,vállra csak nyomás megy.Nincs baj a vállammal.Igaz,nem is foglalkoztam aztal,hogy hátsó delta,azt se tudom hol van
35/40 anonim válasza:
Minek okosdkodsz, ha fogalmad sincs a témáról?
36/40 anonim válasza:
Mit nem értel hozzá?Teljesen felesleges áthúzásokat meg ilyen izolációs szarokat csinálni meg az izmokat részekre bontani
37/40 anonim válasza:
Nem arra értettem. Azt sem tudod, hol a hátsó delta, miről beszélünk?
38/40 anonim válasza:
A lényeg,hogy felesleges így részekre bontani az izmokat.Azoktól a gyakorlatoktól fejlődsz a legjobban,amik minél több iznit bekapcsolnak a munkába
39/40 anonim válasza:
Ezt írtam én is, de te ne okoskodj, ha azt sem tudod, hol a hátsó delta.
40/40 anonim válasza:
á hátsó delta egyedül evezésnél kap terhelés. guggolásnál nem felhúzásnál nem fekvenyomásnál nem, vállból nyomásnál kicsit biztos, de ennyitöl nem lesz elég kerek. 6 naponta 4 sorozat elég rá és jo is lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!