Hány kg súlyzóval csináljam az áthúzást? Ha fekvenyomásnál kb két 10-es kg súlyt nyomok ki
Figyelt kérdés
2016. szept. 20. 09:35
11/40 anonim válasza:
pontosan. mindenre 1 gyakorlat kivéve váll, mert minden deltának más a funkciója.
12/40 anonim válasza:
miért lenne időtakarékos? nem értem. igy is 1.5-2 óra egy edzés
13/40 Andi80018 válasza:
Á, én bekészülnék tőled Harold nagyon gyorsan, ha kollégák lennénk pl:-D
15/40 anonim válasza:
Andi, azért ne csinálja, mert rossz gyakorlat.
16/40 Andi80018 válasza:
Nem nekem szar a mellem-))
17/40 anonim válasza:
nekem se szar. genetikailag laposabb a teteje. szar akkor lenne ha gyenge lenne. amúgy meg még mindig nyiss ki egy általános iskolás biológiai könyvet, és nézz meg egy emberi testet. a mellizom 1 izom, nincs alsó felső középső része, az megintcsak tudományosan bebizonyitott tény hogy lokális izomnövekedés és izomformálás sincs, és az is, hogy eredést és tapadást nem tudsz változtatni.
LEL
18/40 anonim válasza:
Andi, ha már itt tartunk, te egy dagadt nő vagy.
19/40 anonim válasza:
de amúgy amit irtál, hogy a magasság összefügg a leszálkásitás nehézségével, magyarázzad már meg kérlek, azóta nem értem :D
aki alacsony nehezen pucol, wtf?
20/40 A kérdező kommentje:
:D én úgy tudom ,hogy az áthúzás a felső mell izmot erősiti,persze a hátat is ha úg csinálod. Amúgy miért lennék lány? 2*10 kg súly meg a 20 kilós rúd?
2016. szept. 20. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!